ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL SOLAR: 60MW συνολική ισχύς έργων στους πρώτους οκτώ μήνες του 2019!

Μόλις τους πρώτους 8 μήνες του 2019, η ALUMIL Solar προμήθευσε βάσεις στήριξης για την κατασκευή έργων συνολικής ισχύος 60MW σε Ελλάδα, Κύπρο, Ουκρανία, Τυνησία και Σεϋχέλλες. Επίσης, σε επίπεδο συνεργασίας με εταιρείες του χώρου, στο πλάι της βρέθηκαν οι μόνιμοι συνεργάτες της ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Ι.Κ.Ε., RENEL και SUN TECHNICS LTD, ενώ μεγάλες εταιρείες EPC συνέβαλαν για την ολοκλήρωση των έργων που συμμετείχε, όπως METKA EGN, SUNEL GROUP, EKOTECHNIK CZECH S.R.O., COMPLETE ENERGY SOLUTIONS LIMITED, οι οποίες και αποτελούν κορυφαίους κατασκευαστές Φ/Β έργων παγκοσμίως.

Οι βάσεις που επιλέχθηκαν για τη διεκπεραίωση των έργων, είναι η AS189 και η SS189 όπου ο συνδυασμός χάλυβα και αλουμινίου συνθέτει μία κορυφαία λύση από πλευράς ποιότητας, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Οι τυπολογίες HELIOS2100-AS189 και HELIOS2100-SS189 παρουσιάζουν τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου για μέγιστη εγκατεστημένη ισχύ (2 portrait ή 3 landscape & 4 landscape).
  • Διπάσσαλο σύστημα για καλύτερη σταθερότητα.
  • Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση των εξαρτημάτων της βάσης και τοποθέτηση των πάνελ (t-slot βίδες και παξιμάδια).
  • Μέγιστη απόσταση μεταξύ των πασσάλων, συνεπώς λιγότεροι πάσσαλοι ανά MW.
  • Η γωνία κλίσης της βάσης σχεδιάζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου.
  • Στατική μελέτη, η οποία συνοδεύει πάντα το έργο, λαμβάνοντας υπόψη τα εκάστοτε φορτία χιονιού και ανέμου της περιοχής.

Διαθέτοντας 14 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στην κατασκευή βάσεων στήριξης, με εξειδικευμένους και υψηλά καταρτισμένους μηχανικούς, η ALUMIL Solar συμμετέχει σε Φ/Β πάρκα μεγάλης ισχύος, όντας σε θέση να υποστηρίξει τα πιο απαιτητικά έργα σε όλο τον κόσμο, με μία πλήρη γκάμα λύσεων και προϊόντων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.