ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Επιτυχής παρουσία στο μεγαλύτερο Job Fair Κολεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Με μότο «We welcome creative people», η senior HR ομάδα της ALUMINCO συμμετείχε δυναμικά στη μεγαλύτερη έκθεση καριέρας που πραγματοποιήθηκε στο Divani Caravel Hotel, αναζητώντας την επόμενη γενιά συνεργατών.

H επιτελική ομάδα ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας πραγματοποίησε συνεντεύξεις πρόσληψης, συλλογή βιογραφικών υποψηφίων για κάλυψη μελλοντικών θέσεων, καθώς επίσης αναζήτησε φοιτητές για πρακτική άσκηση. Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή, ενώ την παράσταση έκλεψε η πιο “trendy” συνήθεια της καθημερινότητας των νέων, τα Social Media.

Η διοργάνωση-θεσμός πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά από το Mediterranean College (με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του GameSpace.gr), στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν 4 εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με θεματολογία από περιζήτητους τομείς, όπως Social Media, HR, Psychology, E-Sports.

Ταυτόχρονα εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης έδωσαν όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες για την επιλογή του κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.