ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ: Επώνυμο service με την υπογραφή της Emmegi

emmegi_070716

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ, με πείρα άνω των 40 ετών στα μηχανήματα αλουμινίου, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μηχανημάτων κατεργασίας αλουμινίου της EMMEGI ITALIA στην Ελλάδα. Το έμπειρο και εξιδεικευμένο τεχνικό προσωπικό, με συνεχείς εκπαιδεύσεις επιτόπου στις εγκαταστάσεις της EMMEGI και επάνω στα σύγχρονα μηχανήματά της, καθώς και με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών της ιταλικής εταιρείας, προσφέρει υπεύθυνο και εγγυημένο service σε όλα τα μηχανήματα της EMMEGI σε λογικές τιμές.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και στήριξη των φίλων πελατών που την εμπιστεύτηκαν ή σκοπεύουν να την εμπιστευτούν για τον  εξοπλίσμό των κατασκευαστικών τους (από ένα απλό πριόνι μιας κεφαλής έως και ένα κέντρο επεξεργασίας CNC), η ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ έχει δημιουργήσει και αναπτύξει πλήρως ένα ολοκληρωμένο τμήμα service μηχανημάτων και τεχνικής υποστήριξης λογισμικών προγραμμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

pagalos-emmegi

Η συμβουλή των τεχνικών της εταιρείας μία, απλή και ουσιαστική: «Μην εμπιστεύεστε το service ή την επισκευή του μηχανήματος σας στον οποιοδήποτε που δηλώνει τεχνικός. Η εμπειρία μετά από μια τέτοια επίσκεψη θα είναι πολύ δυσάρεστη και κοστοβόρα».

Πληροφορίες: www.pagalos.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.