ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEOKEM: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας!

Η δυναμική ελληνική εταιρεία βραβεύτηκε στα “Diamonds of the Greek Economy 2021” για τις κορυφαίες της επιδόσεις.

Η NEOKEM, για τρίτη συνεχόμενη χρόνια βραβεύθηκε στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of the Greek Economy 2021”, αποσπώντας μια πολύ σημαντική διάκριση, ως μία από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις.

Οι επιχειρηματικές διακρίσεις απονεμήθηκαν και φέτος από την εταιρεία New Times Publishing, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα «Γαλάζιο», στο Ελληνικό, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, κορυφαίων επιχειρηματικών φορέων της χώρας και υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων.

Λόγω των μέτρων προστασίας έναντι στον COVID-19, η τελετή πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, με ειδικά πρωτόκολλα φιλοξενίας και πολύ συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής. Η εκδήλωση μεταδόθηκε και μέσω live streaming στα social media και στο www.newtimes.gr.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές επιχειρήσεις κατά το 2021. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η αγγλόφωνη έκδοση “Diamonds of the Greek Economy 2021”, στην οποία γίνεται αναλυτική παρουσίαση των εταιρειών της λίστας Diamonds 2021.

Οι εταιρείες αυτές αφορούν όλο το επιχειρηματικό φάσμα από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Η εν λόγω έκδοση κυκλοφορεί και ηλεκτρονικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.