ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ΑΜΚΕ: Διευκρίνηση για τις εταιρείες με πιστοποιητικά ποιότητας στην επιφανειακή επεξεργασία

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου (ΕΕΑ) ΑΜΚΕ είναι ο επίσημα Εξουσιοδοτημένος Φορέας για τα διεθνή σήματα ποιότητας Qualicoat, Qualanod, Qualideco και Qualisteelcoat που απονέμονται μετά από επιθεωρήσεις και έλεγχο σε μονάδες με παραγωγική δραστηριότητα στην Ελλάδα και σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού.

Στο πλαίσιο αυτό, η ανακοίνωση της EEA AMKE η οποία δημοσιεύτηκε στον κλαδικό τύπο αφορά αποκλειστικά εταιρείες στις οποίες έχουν απονεμηθεί σήματα ποιότητας κατά το 2019 και ευνόητο είναι ότι δεν περιλαμβάνει εταιρείες κατόχους των σημάτων αυτών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και έχουν έδρα σε άλλες χώρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.