ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Συμμετέχει στη διεθνή έκθεση για τη δόμηση FENSTERBAU 2020

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. συμμετέχει στη διεθνή έκθεση FENSTERBAU FRONTALE που θα πραγματοποιηθεί στο Nuremberg Exhibition Centre, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Πάνω από 800 εκθέτες από 42 χώρες και 110 χιλ. επισκέπτες θα «ζωντανέψουν» τη γερμανική πόλη.

Μια ακόμη προγραμματισμένη συμμετοχή της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. σε διεθνή έκθεση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τα στελέχη της να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα, να αναζητήσουν συνεργάτες και να ξεκινήσουν νέες εξωστρεφείς εμπορικές συναλλαγές. Για όσους έχουν ήδη προγραμματίσει την επίσκεψη στην FENSTERBAU, το περίπτερο της μακεδονικής εταιρείας θα βρίσκεται στο Hall 4 Stand 352.

Η FENSTERBAU πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, με θεματολογία που αφορά σε προϊόντα για κτιριακές προσόψεις, αλουμίνια, παράθυρα, πόρτες, κατασκευές από γυαλί, μηχανήματα, εργαλεία και άλλα προϊόντα του συγκεκριμένου κλάδου. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται από 18 – 21 Μαρτίου 2020.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.