ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Νέα ραδιοφωνική καμπανιά «Κι εμείς EUROPA γίναμε»

Η EUROPA ξεκίνησε νέο κύκλο διαφημιστικής προβολής στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το 2020, που περιλαμβάνει διαφήμιση σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, κινηματογραφικές αίθουσες και διαδίκτυο, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αναγνωρισιμότητάς της.

Το νέο ραδιοφωνικό σποτ της εταιρείας είναι ήδη «στον αέρα», στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνας, Θεσσαλονίκης και υπόλοιπης Ελλάδας. Το concept είναι βασισμένο στην επιτυχημένη ραδιοφωνική καμπάνια «EUROPA Γίναμε» και αποτελεί τη συνέχειά του, με σλόγκαν «Κι εμείς EUROPA γίναμε».

Το σενάριο βρίσκει τους «Γείτονες», τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας, να συζητούν για ανακαίνιση σε κουφώματα, σήτες και ρολά. Με ευθεία αναφορά στον ιδιώτη, το σποτ τον καλεί να απευθυνθεί στους εξειδικευμένους κατασκευαστές EUROPA, αξιοποιώντας τη νέα προσφορά χρωμάτων για αλουμίνια, ρολά ή σήτες EUROPA, με 8 χρώματα σε τιμή Λευκού και 12 Χρώματα σε Ειδικές Τιμές.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση της EUROPA, www.europaprofil.com, η οποία σταδιακά θα αντικαταστήσει στο σύνολο της εταιρικής επικοινωνίας το www.profil.gr .

Η καμπάνια αποτελείται από ένα σύνολο επικοινωνιακών ενεργειών σε πολλαπλά επίπεδα, με σκοπό την ανάδειξη της μεγάλης προσφοράς χρωμάτων της EUROPA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.