ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Cosmos Aluminium: Στο 99,7% του όγκου πωλήσεων οι εξαγωγές της εταιρίας το 2019!

Στα 113 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι έκλεισε ο κύκλος εργασιών της Cosmos Aluminium το 2019, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών. Πρόκειται για μια σημαντική αύξηση της τάξεως περίπου του 7%, η οποία προήλθε κατά κύριο λόγο από την ικανότητα της ελληνικής εταιρείας να εκτελεί μεγαλύτερο αριθμό παραγγελιών σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρήσεις και κατά συνέπεια από την αύξηση των εξαγωγών.

Με ξεκάθαρο εξαγωγικό προσανατολισμό, τα προϊόντα της Cosmos Aluminium διοχετεύονται σε 30 χώρες, με το μεγαλύτερο ποσοστό να απορροφούν οι αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σημαντικότερες τις εξαγωγές σε Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο και Ηνωμένο Βασίλειο. Να σημειωθεί ότι οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν το 99,7% σε επίπεδο όγκου πωλήσεων, ενώ ξεπερνούν το 90% σε επίπεδο κύκλου εργασιών.

Η εταιρεία που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2007, παράγει βέργες αλουμινίου σε διάφορες διατομές, που χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, στην αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυπηγική και την κατασκευή μηχανημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.