ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

SHERWIN-WILLIAMS: Οι πιστοποιήσεις Qualicoat και GSB στις πούδρες βαφής SYNTHA PULVIN

Οι πιστοποιήσεις παρέχονται από ανεξάρτητους αρμόδιους φορείς και είναι διαδικασίες ελέγχου και επιβεβαίωσης της ποιότητας της πούδρας, με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές που υιοθετούν οι οργανισμοί πιστοποίησης. Για τη βαφή του αλουμινίου οι σημαντικότερες πιστοποιήσεις είναι:

  • Qualicoat
  • GSB
  • AAMA

Τα σήματα ποιότητας Qualicoat και GSB δίνονται από τον αρμόδιο φορέα πιστοποίησης ανάλογα με τη γεωγραφική θέση του εργοστασίου παραγωγής της πούδρας. Για παράδειγμα, η Ε.Ε.Α.-ΑΜΚΕ είναι φορέας πιστοποίησης και απονέμει το σήμα ποιότητας QUALICOAT σε πούδρες που παράγονται στην Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Αλβανία, η Qualital είναι φορέας πιστοποίησης για τις πούδρες που παράγονται στην Ιταλία, ενώ για πούδρες που παράγονται σε άλλες χώρες από τις προαναφερθείσες, υπάρχει αντίστοιχος φορέας που απονέμει το σήμα ποιότητας Qualicoat.

Οι αρχιτεκτονικές πούδρες βαφής Syntha Pulvin της εταιρείας Sherwin-Williams πρωταγωνιστούν στη βαφή αρχιτεκτονικού αλουμινίου και τα τελευταία 40 χρόνια στην Ευρώπη αποτελούν  μία άκρως αξιόπιστη λύση σε θέματα ποιότητας και αισθητικής.

Στη Sherwin-Williams, η ποιότητα του χρώματος είναι ο πυρήνας όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Όλες οι πούδρες Syntha Pulvin είναι πιστοποιημένες από τους φορείς Qualicoat και GSB και διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, υφής και ειδικών εφέ και σε διάφορες ποιότητες (απλοί πολυεστέρες κλάσης 1, υπερανθεκτικοί πολυεστέρες κλάσης 2 και hyperdurable πολυεστέρες κλάσης 3).

H Inver East Med, ως μέλος της οικογένειας Sherwin-Williams, προσφέρει τις πιστοποιημένες αρχιτεκτονικές πούδρες SynthaPulvin συμβάλλοντας στην άψογη εμφάνιση και την αποτελεσματική προστασία των κατασκευών αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.