ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: «Παρών» στην εκδήλωση του ΣΕΥΑΠΠ

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών – Πειραιώς & Περιχώρων (ΣΕΥΑΠΠ), πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Ζεύκιν» στον Άλιμο.

Στην εκδήλωση μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν οι Θεόφιλος Παγιάτης, Πρόεδρος ΠΟΒΑΣ, Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, Παύλος Ραβάνης, Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Βασίλειος Μελίδης, Πρόεδρος Συνδέσμου Κέρκυρας, Χρήστος Λούσης, Πρόεδρος ΠΟΕΒΥ και Μαρία – Ρουμπίνα Μαρκοπούλου, Πρόεδρος Ελληνο-Πακιστανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Ο κ. Παγιάτης στον χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη συμπόρευσης και κοινών ενεργειών των κλάδων Αλουμινίου – Σιδήρου & Υαλοπινάκων και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο, Ιωάννη Παγκράτη καθώς και το Δ.Σ. του ΣΕΥΑΠΠ για την πρόσκληση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.