ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Νέο χρωματολόγιο με 30 αποχρώσεις!

Το χρώμα έχει τη δύναμη να εμπνέει συναισθηματικά τους ανθρώπους. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει ένα εργαλείο που να δημιουργεί αυτή τη συναισθηματική δέσμευση.

Το εργαλείο αυτό ονομάζεται STRUCTURAL COATINGS και είναι το νέο χρωματολόγιο από την ALUMINCO. Σχεδιάστηκε για να διευκολύνει την επιλογή χρώματος μεταξύ των 30 πιο trendy χρωμάτων, με τις καλύτερες επιδόσεις αντοχής στις καιρικές συνθήκες.

Με το νέο χρωματολόγιο της ALUMINCO να αναδεικνύει τις νέες τάσεις, καθώς και υπέροχους συνδυασμούς αποχρώσεων, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο επαγγελματίας πλέον έχει στα χέρια του ένα σύγχρονο πολύχρωμο κόσμο με ξεχωριστές επιλογές και προτάσεις για την προώθηση υπερανθεκτικών χρωμάτων. Μεταξύ των σημείων αναφοράς των STRUCTURAL COATINGS είναι:

  • Super Φινίρισμα
  • Αυξημένη επιφανειακή σκληρότητα
  • Αντοχή με Πιστοποιήσεις, QualicoatClass 2

Αναζητήστε το νέο χρωματολόγιο από το συνεργαζόμενο δίκτυο της ALUMINCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.