ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Απογειώνει το αρχιτεκτονικό όραμα με τη σειρά SKYLINE

Τα συστήματα SKYLINE αντιπροσωπεύουν τη minimal σχεδιαστική προσέγγιση της ALUMINCO που βασίζεται στην επιθυμία για συνεχή περαιτέρω ανάπτυξη και προσφορά βιώσιμων λύσεων για το μέλλον των συστημάτων αλουμινίου.

Το 2023 η ALUMINCO επιβεβαιώθηκε για τον minimal χαρακτήρα της, με τα συστήματα SKYLINE να αποτελούν κορυφαία επιλογή σε σημαντικά έργα σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική επίδοση, η οποία κατά βάση οφείλεται στην επένδυση σημαντικών πόρων στην έρευνα και ανάπτυξη με στόχο τη διαμόρφωση καινοτόμων συστημάτων αλουμινίου προς απάντηση σε ένα απαιτητικό περιβάλλον.

Τα συστήματα SKYLINE αντιπροσωπεύουν τη minimal σχεδιαστική προσέγγιση της εταιρείας. Βασίζεται στην επιθυμία για συνεχή περαιτέρω ανάπτυξη και προσφορά βιώσιμων λύσεων για το μέλλον των συστημάτων αλουμινίου – κάτι που αντανακλάται τόσο στα ίδια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες όσο και στην επιχειρηματική στρατηγική. Η εστίαση είναι στον πελάτη και τις ανάγκες του περισσότερο από ποτέ.

Δημιουργικότητα χωρίς περιορισμούς

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική στην Ελλάδα, ειδικά όταν πρόκειται για εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες, καλείται να αναβαθμίζει συνεχώς τη σχέση της με το Μεσογειακό τοπίο.

Οι εξαιρετικά ευχάριστες συνθήκες που παρέχει το μοναδικό κλίμα της Ελλάδας, καθώς και η απόλαυση που αντλεί κανείς από τη θέα του τοπίου, διαμορφώνουν πολύ συχνά το πρόγραμμα του αρχιτεκτονικού έργου, κάτι που φέρει ειδικές απαιτήσεις καθώς και σχεδιαστικές προκλήσεις.

Πλέον, μελετητές και αρχιτέκτονες έχουν στα χέρια τους προηγμένα εργαλεία για τον σχεδιασμό χώρων που απαντούν στα πιο πάνω ζητούμενα. Εργαλεία που, με τη δύναμη της τεχνολογίας και ως αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας, επιτρέπουν ελευθερία στη δημιουργικότητα, φαντασία στον σχεδιασμό και λύσεις που εντάσσονται αρμονικά σε κάθε σύγχρονο αρχιτεκτονικό όραμα.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να δώσει μία διαχρονική απάντηση το αλουμίνιο, το οποίο, χάρη στη γοητεία του και το χαμηλό του περιβαλλοντικό αποτύπωμα, προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα.

Το αλουμίνιο αποτελεί μία επιλογή που συνδυάζει ευελιξία, επιδόσεις και καλαίσθητο σχεδιασμό. Τα σύγχρονα κράματα μπορούν να υποστηρίξουν το βάρος μεγάλων υαλοπινάκων, μεγιστοποιώντας έτσι το φυσικό φως που εισέρχεται στον χώρο και προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα προς τα έξω.

Ταυτόχρονα, με σχέδια που διακρίνονται από προφίλ λεπτών διατομών, το αλουμίνιο εντάσσεται διακριτικά στον χώρο, αφήνοντας τη θέα να μιλήσει από μόνης της, είτε βρισκόμαστε έξω στη φύση είτε στο αστικό περιβάλλον.

Τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου SKYLINE από την ALUMINCO αποτελούν μία συνολική παλέτα λύσεων για τον/την αρχιτέκτονα, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα σχεδίων και λειτουργικών χαρακτηριστικών. Πρόκειται για μία πρόταση που μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε με ελευθερία, προσφέροντας λύσεις εμπνευσμένες από την καθαρότητα, τον δυναμισμό και την απλότητα της γραμμής του ορίζοντα.

Με αναβαθμισμένη ποιότητα, επιδόσεις αιχμής και πρωτοποριακό εξοπλισμό, τα συστήματα SKYLINE επαναπροσδιορίζουν τα όρια της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και έρχονται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πλέον κορυφαίων έργων της premium κατηγορίας.

Με τη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία της, η ALUMINCO μπορεί να κατευθύνει στην επιλογή της κατάλληλης λύσης, μέσα από τους 200 συνδυασμούς που προσφέρουν τα συστήματα αλουμινίου SKYLINE.

SKYLINE SL55 The Infinity

Η σειρά SL55 Infinity αποτελεί την απόλυτη minmal επιλογή σε συρόμενα υαλοστάσια, η οποία επιτρέπει απεριόριστη θέα χωρίς απώλειες σε απόδοση, με κύρια χαρακτηριστικά της τα λεπτά προφίλ, τα ενσωματωμένα πλαίσια και τους κρυφούς οδηγούς κύλισης.

Σημεία αναφοράς

  • Minimal design για μοντέρνα αρχιτεκτονική.
  • Εντυπωσιακή διαφάνεια και μέγιστη διείσδυση φωτός.
  • Εξαιρετική θερμική και ακουστική άνεση.
  • Δυνατότητα μεγάλων ανοιγμάτων που διατηρούν την κομψή minimal εμφάνιση.
  • Διευρυμένη γκάμα οδηγών στο δάπεδο εκπληρώνει αμέτρητες αρχιτεκτονικές επιθυμίες.
  • Σχεδιασμένη λαβή και σύστημα κλειδώματος πολλαπλών σημείων.
  • Σύστημα ράουλων που επιτρέπει την ομαλή ολίσθηση και λειτουργία.
  • Ιδανικά κατάλληλο για πολυτελή οικιστικά και εμπορικά περιβάλλοντα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εξωτερική Εμφάνιση
Ίσιο / Minimal με κρυφά πλαίσια και χωνευτούς οδηγούς

Εκδόσεις
HS / VS / FT / LFT / HT

Βάθος οδηγού: 150 χιλ.
Βάθος φύλλου: 55 χιλ.
Ύψος όψης (έκδοση flat οδηγού): 41 χιλ.
Ελάχιστο εμφανές πλάτος (επαλληλία): 25 χιλ.
Ελάχιστο εμφανές πλάτος (φιλητό): 60 χιλ.
Μέγιστη επιφάνεια φύλλου: έως 10 τ.μ. ανά φύλλο
Μέγιστο βάρος φύλλου: έως 400 κιλά ανά φύλλο
Τύπος υάλωσης: διπλή / τριπλή
Πάχος υάλωσης: από 37,5 χιλ. έως 41,5 χιλ.
Είδος θερμομόνωσης: πολυαμίδια πλάτους 18 χιλ.

Τυπολογίες
Επάλληλα, Πολύφυλλα, Φιλητά, Χωνευτά, Γωνιακά, Συνδυασμοί με Σταθερά\Σήτα

Επιδόσεις

Θερμομόνωση: Uf από 1,4 W⁄(m²K)
Αεροδιαπερατότητα: Class 4
Υδατοστεγανότητα: Class 6A
Αντοχή σε ανεμοπίεση: Class B3
Ηχομείωση: 45 dB

SKYLINE SL2700 Great Wide

Κατάλληλη για κάθε τύπο περιβάλλοντος χάρη στις υψηλές της επιδόσεις, η σειρά SL2700 συνδυάζει ευελιξία και σχεδιαστική ελευθερία με χρηστικότητα, ενώ αποτελεί ένα από τα κορυφαία συστήματα lift & slide παγκοσμίως.

Σημεία αναφοράς

  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση.
  • Μεγιστοποίηση του οπτικού πεδίου και του φυσικού φωτισμού.
  • Δυνατότητα γωνιακής κατασκευής για απεριόριστη θέα.
  • Πολλαπλές επιλογές οδηγών στο δάπεδο.
  • Περιμετρική θωράκιση με EPDM ελαστικά.
  • Κλειδαριά πολλαπλών σημείων προσφέρει υψηλή αντοχή στη διάρρηξη.
  • Δυνατότητα υλοποίησης πλήθους τυπολογιών και κάλυψη μεγάλου μεγέθους ανοιγμάτων με μεγάλη ευελιξία στην κατασκευή.
  • Ιδανική πρόταση για ξενοδοχειακές μονάδες, παρέχοντας μοναδικές λύσεις, όπως ανασυρόμενου με σταθερό και φιλητού ανασυρόμενου με σταθερά.

Εξωτερική εμφάνιση
Ίσιο / Μοντέρνα εμφάνιση

Είδος συστήματος
Ανασυρόμενο

Ελάχιστο ύψος όψης: 116 χιλ.
Πλάτος οδηγού: 174 χιλ.
Ελάχιστο ύψος οδηγού: 25 χιλ.
Εμφανές πλάτος (επαλληλία): 35 χιλ. / 43 χιλ. / 96 χιλ.
Μέγιστο πλάτος φύλλου: 3.000 χιλ.
Μέγιστο ύψους φύλλου: 3.000 χιλ.
Μέγιστο βάρος φύλλου: έως 400 κιλά

Είδος στέγνωσης: περιμετρική με EPDM ελαστικά & βουρτσάκι με τριπλή μεμβράνη
Τύπος υάλωσης: διπλή / τριπλή
Πάχος υάλωσης: από 24 χιλ. έως 52 χιλ.
Είδος θερμομόνωσης: πολυαμίδια πλάτους 30 χιλ., αφρώδες μονωτικό υλικό

Τυπολογίες
Επάλληλα, Πολύφυλλα, Φιλητά, Χωνευτά, Γωνιακά, Συνδυασμοί με Σταθερά/Σήτα

Επιδόσεις

Θερμομόνωση: Uf από 1,7 W⁄(m²K)
Αεροδιαπερατότητα: Class 4
Υδατοστεγανότητα: Class 9A
Αντοχή σε ανεμοπίεση: Class B4
Ηχομείωση: 42 dB

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.