ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Χρυσό βραβείο σχεδιασμού για το νάιλον βύσμα DUOPOWER της fischer

Το DUOPOWER έλαβε το χρυσό γερμανικό βραβείο σχεδιασμού 2018, με την κριτική επιτροπή να δηλώνει εντυπωσιασμένη από την πολυλειτουργικότητα του προϊόντος

Το νάιλον βύσμα DUOPOWER της fischer κέρδισε το χρυσό γερμανικό βραβείο σχεδιασμού 2018, ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία «Εργαστήριο και εργαλεία», τοποθετώντας το βύσμα γενικής χρήσης στην κορυφαία θέση.

Η κριτική επιτροπή αιτιολόγησε την απόφασή της, δηλώνοντας: «Το DUOPOWER είναι ένα έξυπνο βύσμα δύο συστατικών που ενεργοποιεί την καταλληλότερη λειτουργία για το εκάστοτε δομικό υλικό, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα εφαρμογών και δομικών υλικών».

Τα βραβεία σχεδιασμού παρουσιάζονται κάθε χρόνο από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού – ένα ίδρυμα του συνδέσμου εταιριών προσανατολισμένων στον σχεδιασμό προϊόντων. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από ειδικούς με οικονομικό, ακαδημαϊκό, επιστημονικό και σχεδιαστικό υπόβαθρο.

Τα πιο καινοτόμα νέα γερμανικά προϊόντα, που καθορίζουν τις διεθνείς τάσεις, τιμώνται κάθε χρόνο με το γερμανικό βραβείο σχεδιασμού

Οι ειδικοί απέδωσαν φόρο τιμής στις καινοτομίες του DUOPOWER. Το ευέλικτο βύσμα αποφασίζει αυτόματα αν θα εκτονωθεί ή θα αναδιπλωθεί, ανάλογα με το δομικό υλικό, παρέχοντας αντοχή σε υψηλά φορτία σε όλα τα συμπαγή, διάτρητα και λεπτότοιχα δομικά υλικά. Ο έξυπνος σχεδιασμός του βαθμολογήθηκε επίσης θετικά. «Η ευκολία με την οποία το βύσμα καταλαβαίνει το δομικό υλικό καθησυχάζει τον χρήστη», εξήγησαν οι ειδικοί.

Υπήρξαν πάνω από 5.000 υποψηφιότητες για τα γερμανικά βραβεία σχεδιασμού. Σε 45 από αυτές απονεμήθηκε χρυσό βραβείο για κάθε μία από τις κατηγορίες «Εξαιρετικός σχεδιασμός προϊόντων» και «Άριστη επικοινωνία σχεδιασμού».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία του DUOPOWER και το χρυσό βραβείο σχεδιασμού», δήλωσε ο Hartmut Heppeler, διευθυντής εφαρμογών και διαχείρισης προϊόντων του ομίλου εταιριών fischer. «Το βραβείο επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία της εταιρείας fischer να παρέχει στους πελάτες της μόνο τα καλύτερα προϊόντα και λύσεις».

Το DUOPOWER της fischer είναι ένα “έξυπνο” πλαστικό αγκύριο όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο

Το DUOPOWER έχει λάβει πολλά βραβεία από τότε που εισήχθη για πρώτη φορά στην αγορά το 2015. Στη Γερμανία, έλαβε, μεταξύ άλλων, το βραβείο καινοτομίας Eisen και το βραβείο Pro-K Gold. Τα περιοδικά “baumarktmanager” και “markt in GRÜN” βράβευσαν το DUOPOWER ως «Προϊόν του έτους 2017». Στη Γαλλία, το ευέλικτο νάιλον βύσμα έλαβε το βραβείο Centrexpo, καθώς και τα βραβεία καινοτομίας της διεθνούς έκθεσης COFAQ και του εμπορικού δικτύου DOMPRO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.