ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019: Σημαντικές εκδηλώσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς

Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου της οικοδομής προσελκύουν οι εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της επαγγελματικής έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ που θα πραγματοποιηθεί 18 – 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAΝ EXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Εξειδικευμένοι φορείς και καταξιωμένοι επαγγελματίες θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις, τις προοπτικές αλλά και τις νέες τάσεις που απασχολούν την αγορά και δημιουργούν νέα δυναμική ανάπτυξης.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, πρώτη ημέρα της έκθεσης,  το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος διοργανώνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Κίνητρα, προκλήσεις, προοπτικές, πως μπορεί η οικοδομή να γίνει ξανά η ατμομηχανή της ανάπτυξης για τη χώρα».

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, διοργανώνεται η ενότητα Architects Talk by Arhcisearch.gr με θέμα: Architecture in the era of change από το Βασίλη Μπαρτζώκα, το περιοδικό Archisearch.gr και επιμέλεια Design Ambassador. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αρχιτέκτονες από τα κορυφαία γραφεία της χώρας, θα αναπτύξουν τη δική τους οπτική πάνω στα trends και τα μοντέλα ανάπτυξης.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής διοργανώνει το Atelier Αρχιτεκτόνων, μια ημερίδα με στόχο την ανάπτυξη του διαλόγου για την καθημερινή πρακτική του επαγγέλματος του αρχιτέκτονα αλλά και για την ποιότητα και την ποσότητα του παραγόμενου αρχιτεκτονικού έργου στην Ελλάδα, από αρχιτεκτονικά γραφεία, τα οποία εκπροσωπούν διαφορετικές χρονικές περιόδους της αρχιτεκτονικής παραγωγής στην Ελλάδα.

«Το μέλλον στα κτίρια & τις κατασκευές, Τάσεις-Καινοτομία-Εφαρμογές» είναι το θέμα του Building Green Open Space 2019, το οποίο πραγματοποιείται από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου και διοργανώνεται από το περιοδικό BUILDING GREEN.

Topics & trends

  • Πράσινη δόμηση – Τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας σε υφιστάμενα και νέα κτίρια
  • Ασφάλεια και πρότυπα
  • Αειφορία στο δομημένο περιβάλλον
  • Έξυπνα κτίρια και συστήματα διαχείρισης κτιρίων
  • Σκίαση – Προστασία, Άνεση, Ασφάλεια – Ενεργειακή αναβάθμιση

Στο Building Green Open Space θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις, case studies και προβολές λύσεων και εφαρμογών που παρουσιάζονται στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 από καταξιωμένους φορείς και επαγγελματίες.

Το Building Green Open Space πραγματοποιείται με τη συνεργασία των:

  • ΕΛΙΠΥΚΑ (Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών)
  • HELAPCO (Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών)
  • ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου)
  • ΠΣΥΠΕΝΕΠ (Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών)
  • ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας)

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις φορέων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το OPEN SPACE οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.