ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ: Ανασυρόμενα παράθυρα μέγιστης λειτουργικότητας & εργονομίας

Τα ανασυρόμενα γυάλινα παράθυρα είναι ιδανικά για χώρους εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες κ.λπ.) και λειτουργούν με γρήγορο και εύκολο τρόπο, προσφέροντας προστασία από τη ζέστη, το κρύο, τον αέρα και τον θόρυβο.

Η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ προσφέρει έναν καινοτόμο τρόπο για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου design στον τομέα των κατασκευών. Ένα παράθυρο γκιλοτίνας είναι ένα παράθυρο που κινείται κάθετα. Σήμερα, τα παράθυρα γκιλοτίνας είναι με κάτω ή πάνω σταθερά πλαίσια, ανοίγοντας από κάτω προς τα πάνω ή από πάνω προς τα κάτω, με πολλά συρόμενα πλαίσια.

Τα ανασυρόμενα γυάλινα παράθυρα παρέχουν μέγιστη λειτουργικότητα και εργονομία, συνδυάζοντας λείες επιφάνειες και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, καλύπτοντας κάθε οικοδομικό άνοιγμα. Είναι ιδανικά για χώρους εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες κ.λπ.) και λειτουργούν με γρήγορο και εύκολο τρόπο, προσφέροντας προστασία από τη ζέστη, το κρύο, τον αέρα και τον θόρυβο.

Προσαρμόζονται στις ακριβείς ανάγκες κάθε έργου ξεχωριστά, ενώ ο σχεδιασμός τους μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια χωρίς την ανάγκη πλαισίου.

Χαρακτηριστικά

  • Η κίνηση επιτυγχάνεται χειροκίνητα ή ηλεκτρικά (ασύρματα ή ενσύρματα).
  • Πολλές εκδόσεις, τυπολογίες και αριθμό πλαισίων ανάλογα την εφαρμογή.
  • Κατασκευασμένα σε πλαίσιο αλουμινίου με κανονικά ή ειδικού τύπου υαλοπίνακες.
  • Με απλά ή θερμομονωτικά προφίλ αλουμινίου.
  • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων βαφής. Απλό RAL, ανοδίωση, απομίμηση ξύλου, απομίμηση INOX.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.