ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Ακυρώνονται λόγω κορωνοϊού οι Προσυνεδριακές εκδηλώσεις σε Κομοτηνή και Ηράκλειο

Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων της Κυβέρνησης που αφορούν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου και αφού προϋπήρξε η σύμφωνη γνώμη του “Σωματείου  Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Ν. Ροδόπης” και του “Συνδέσμου Σιδηρουργών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου – Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ”, αποφάσισε την ακύρωση των Προσυνεδριακών εκδηλώσεων για το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο, οι οποίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στην Κομοτηνή και στο Ηράκλειο Κρήτης κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2020.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.