ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΗ: Πιστοποιημένη ασφάλεια!

Πριν από μερικά χρόνια η έννοια της πόρτας ασφαλείας ήταν συνδεδεμένη με τις λεγόμενες «θωρακισμένες» πόρτες.

Σήμερα, οι πόρτες αλουμινίου μπορούν να προσφέρουν υψηλά επίπεδα αντιδιαρρηκτικής προστασίας, παρέχοντας επιπλέον μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως άριστη θερμομόνωση, υψηλές επιδόσεις σε άνεμο και υδατοπερατότητα, καθώς και καλύτερη ηχομόνωση.

Η ΤΕΧΝΗ, με τις πόρτες κάλυψης φύλλου που παρουσίασε στην ελληνική αγορά το 2008, έκανε το μεγάλο βήμα, προσφέροντας εκτός από εξαιρετικό deisgn, εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

Σήμερα, διαθέτει στην αγορά τρία μοντέλα πορτών με κορυφαία, για οικιακές πόρτες, επίπεδα αντοχής σε διάρρηξη RC2 και RC3, πιστοποιημένα από το αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό Ινστιτούτο ift Rosenheim.

PLATINUM

Μια πόρτα για υψηλές επιδόσεις και στιβαρές κατασκευές που διατίθεται με τέσσερα διαφορετικά είδη κάσας: Curved, Flat, Flush (συνεπίπεδη μέσα έξω) και Expand, παρέχοντας ευελιξία κατασκευής ανάλογα με το σχέδιο και την τεχνοτροπία της πόρτας.

Έχει κλειδαριά ασφαλείας τριών (3) σημείων με γάντζους που ασφαλίζει σε όλο το ύψος της πόρτας, διπλή ασφάλεια μεντεσέ, κύλινδρο ασφαλείας με πέντε (5) κλειδιά συν ένα (1) κλειδί εργοταξίου και κάρτα αντιγραφής, μεντεσέδες βαρέως τύπου και πιστοποίηση αντοχής σε διάρρηξη από το ift Rosenheim, επιπέδου RC2.

Επιπλέον το επίπεδο ασφάλειας μπορεί να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, με τη χρήση βιομετρικών συστημάτων, όπως την αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος ή τον κωδικό πρόσβασης, που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα μοντέλα πορτών της ΤΕΧΝΗ.

Σε ότι αφορά τη θερμομόνωση επιτυγχάνει συντελεστή Ud = 0,88 ενώ έχει υψηλές επιδόσεις σε αντοχή σε ανεμοπίεση C4/B4, ανεποπερατότητα Class 3 και υδατοστεγανότητα Class 3A.

TLS 90

H best seller πόρτα με την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής διατίθεται με τρία διαφορετικά είδη κάσας: Curved, Flat, Flush (συνεπίπεδη μέσα έξω), διευρύνοντας τις κατασκευαστικές και αισθητικές επιλογές του πελάτη.

Έχει κλειδαριά ασφαλείας τριών (3) σημείων με γάντζους που ασφαλίζει σε όλο το ύψος της πόρτας, διπλή ασφάλεια μεντεσέ, κύλινδρο ασφαλείας με πέντε(5) κλειδιά συν ένα (1) κλειδί εργοταξίου και κάρτα αντιγραφής, μεντεσέδες βαρέως τύπου και πιστοποίηση αντοχής σε διάρρηξη από το ift Rosenheim, επιπέδου RC2.

Πλέον διατίθεται και σε έκδοση XTRA SECURE με ΚΙΤ που προσφέρει αναβάθμιση σε επίπεδο ασφαλείας RC3, με τη χρήση κλειδαριάς 5 σημείων με γάντζους και μεταλλικών, κρυφών μεντεσέδων.

Μάλιστα το επίπεδο ασφάλειας μπορεί να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, με τη χρήση βιομετρικών συστημάτων, όπως την αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος ή τον κωδικό πρόσβασης, που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα μοντέλα πορτών της ΤΕΧΝΗ.

Σε ότι αφορά τη θερμομόνωση επιτυγχάνει συντελεστή Ud = 0,82 ενώ έχει υψηλές επιδόσεις σε αντοχή σε ανεμοπίεση C3/B3, ανεποπερατότητα Class 4 και υδατοστεγανότητα Class 3A.

SUPERIO PIVOT

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή πόρτα χωρίς μεντεσέδες που είναι ιδανική για μεγάλα ανοίγματα και εντυπωσιακές κατασκευές.

Έχει κλειδαριά ασφαλείας πέντε (5) σημείων με γάντζους που ασφαλίζει σε όλο το ύψος της πόρτας, κύλινδρο ασφαλείας με πέντε (5) κλειδιά συν ένα (1) κλειδί εργοταξίου και κάρτα αντιγραφής, μηχανισμό περιστροφής βαρέως τύπου και πιστοποίηση αντοχής σε διάρρηξη από το ift Rosenheim, επιπέδου RC3.

Επιπλέον το επίπεδο ασφάλειας μπορεί να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, με τη χρήση βιομετρικών συστημάτων, όπως την αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος ή τον κωδικό πρόσβασης, που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα μοντέλα πορτών της ΤΕΧΝΗ.

Σε ότι αφορά τη θερμομόνωση επιτυγχάνει εξαιρετικό συντελεστή Ud = 0,76 (Passive House Accordance) ενώ έχει υψηλές επιδόσεις σε αντοχή σε ανεμοπίεση C3/B3, ανεποπερατότητα Class 3 και υδατοστεγανότητα Class 1A.

Όλες οι πόρτες συνοδεύονται με Δήλωση Επίδοσης και σήμανση CE και επιπλέον παρέχεται Βιβλίο Οδηγιών συντήρησης και ένα ΚΙΤ συντήρησης με τέσσερα καθαριστικά: για επιφάνεια αλουμινίου, ανοξείδωτα στοιχεία, λίπανση και λάστιχα στεγάνωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.