ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Με δύο εξώφυλλα αφιερωμένα σε ALUMIL και ALUMINCO κυκλοφορεί το νέο τεύχος του “aluminium magazine”

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού “aluminium magazine”, με πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά. Το θέμα του πρώτου εξωφύλλου είναι αφιερωμένο στο πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης έμπορων και κατασκευαστών ALUMILIA της ALUMIL που παρουσιάζεται αναλυτικά στις εσωτερικές σελίδες.

Το δεύτερο εξώφυλλο αφορά στο εντυπωσιακό σούπερ ανασυρόμενο σύστημα SL2700 της ALUMINCO που προσφέρει αισθητική και επιδόσεις στο μάξιμουμ!

Στο συγκεκριμένο τεύχος θα βρούμε επίσης πολυσέλιδο ρεπορτάζ που αφορά στις οικονομικές επιδόσεις του κλάδου αλουμινίου την περασμένη χρονιά. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 2019 αποτέλεσε άλλη μία καλή χρονιά για τον κλάδο.

Μία ενδιαφέρουσα προωθητική ενέργεια “τρέχει” η ALUMINCO με σούπερ τιμές στα υπερανθεκτικά χρώματα. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο νέο τεύχος του “aluminium magazine”.

Επίσης στο τεύχος θα βρείτε σειρά αντιβακτηριδιακών προτάσεων που προσφέρουν οι εταιρείες του κλάδου μεταξύ των οποίων το καινοτόμο πανί σήτας SUNOX® της GS που προσφέρει κορυφαία προστασία, τα σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond®, με ειδική αντιβακτηριδιακή βαφή abacton της ELVAL COLOUR κ.ά.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, νέα συστήματα αλουμινίου που έχουν κυκλοφορήσει, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Μην παραλείψετε να διαβάσετε για τις πλούσιες δράσεις της EUROPA σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.