ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA P19 V-Blocker: Νέο σύστημα διαχωριστικών για την ασφαλή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης!

Η επαναλειτουργία της εστίασης και των χώρων αναψυχής βάσει των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας αποτελεί μία νέα πρόκληση. Οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών θα πρέπει να αυξηθούν, μειώνοντας έτσι τη συνολική χωρητικότητα των καταστημάτων.

Η εμπειρία της ALUMIL στον σχεδιασμό διαχωριστικών συστημάτων για επαγγελματικούς χώρους οδήγησε στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος που διασφαλίζει τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών.

Το νέο διαχωριστικό που φέρει την ονομασία P19, το οποίο διαφημίζεται στους καταστηματάρχες με την ονομασία V-Blocker, προστατεύει από τον COVID-19 και άλλες ιογενείς λοιμώξεις.

Αποτελείται από πλαίσιο αλουμινίου και μπορεί να δεχτεί ένα σύνολο διάφανων ή μη διαχωριστικών πάνελ. Είναι ιδανικό για χώρους εστίασης και αναψυχής (εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ κ.λπ.), χώρους προσωπικής φροντίδας (κομμωτήρια), εργασιακούς χώρους, εμπορικά καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς και οποιονδήποτε άλλο χώρο φιλοξενεί πελάτες.

Η επιλογή του ALUMIL SMARTIA P19 V-Blocker επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να βγει ασφαλώς… κερδισμένος!

Τα χαρακτηριστικά του ALUMIL SMARTIA P19 V-Blocker

  • Αποτελείται από πλαίσιο αλουμινίου με minimal σχεδίαση και υψηλή στιβαρότητα
  • Οι μέγιστες διαστάσεις του αυτοστηριζόμενου διαχωριστικού είναι: 1,60 x 1,00 μ. (ΥxΠ)
  • Έχει δυνατότητα τοποθέτησης πολυκαρβονικών φύλλων, καθώς και plexiglass, υαλοπινάκων ασφαλείας, ξύλινων ή αλουμινένιων πάνελ, κ.ά.
  • Δίνεται η δυνατότητα συνδυασμού των παραπάνω υλικών

Τα πλεονεκτήματα του ALUMIL SMARTIA P19 V-Blocker

  • Προσφέρει ασφάλεια και προστασία από τον κορωνοϊό
  • Μπορεί πολύ εύκολα να μετακινηθεί στο χώρο
  • Έχει πολυμορφικό σχεδιασμό και στιβαρότητα κατασκευής που αποτρέπει τυχόν ατυχήματα
  • Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υλικών για υψηλή αντοχή στο χρόνο
  • Αποτελεί μία οικονομική κατασκευή πλήρως εναρμονισμένη με τη σύγχρονη νομοθεσία και τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας
  • Η βέλτιστη διαφάνεια των διαχωριστικών υλικών επιτρέπει την οπτική επαφή με τον πελάτη και τη διατήρηση της φωτεινότητας των χώρων
  • Έχει κομψό design και δυνατότητα απεριόριστων σχεδιαστικών συνδυασμών, οι οποίοι αναβαθμίζουν την αισθητική του χώρου

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.