ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΡΙΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.: Μία δυναμική εμπορική επιχείρηση στην Αλεξανδρούπολη

Η ΠΡΙΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ασχολείται αποκλειστικά με την εμπορία και διαθέτει όλη την γκάμα των προϊόντων αλουμινίου της ALUMINCO, καθώς και των θυγατρικών εταιρειών αυτής, INSCREEN και METALSKIN.

Η ΠΡΙΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2002 στην Αλεξανδρούπολη από τους Πρίπο Παναγιώτη και Αλεξανδρή Θεόδωρο. Η εταιρεία ασχολείται αποκλειστικά με την εμπορία και διαθέτει όλη την γκάμα των προϊόντων αλουμινίου της ALUMINCO, καθώς και των θυγατρικών εταιρειών αυτής, INSCREEN και METALSKIN.

Το δίκτυο πωλήσεων εκτείνεται στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, καθώς και της Θάσου. Να τονιστεί ότι η συνεργασία ξεκινά ουσιαστικά με την ίδρυση της ALUMINCO, στη δεκαετία του 1980, με την τότε εταιρεία που μετείχαν οι Πρίπος Ιωάννης και Πρίπος Παναγιώτης.

Το εύρος των διαθέσιμων προϊόντων περιλαμβάνει συστήματα κουφωμάτων, εξαρτήματα, πάνελ, outdoor living λύσεις, κάγκελα, αντικωνωπικά συστήματα, X-PAND.

Πρίπος Παναγιώτης, Εμπορικός Συνεργάτης ALUMINCO

  • Τι είναι αυτό που σας ώθησε να επιλέξετε την ALUMINCO ως συνεργάτη;

Οι προσωπικές σχέσεις με την οικογένεια Καρρά και η προϊοντική γκάμα της εταιρείας ήταν το πρώτο εναρκτήριο ερέθισμα για τη συνεργασία με την ALUMINCO. H εμπιστοσύνη που καλλιεργήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, με εκανε να νιώθω μέλος μιας οικογένειας που έχει υψηλούς στόχους και σέβεται τον συνεργάτη της. Για αυτό και πολύ γρήγορα έγινα ο Αντιπρόσωπος ALUMINCO Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

  • Πως χαρακτηρίζετε την έως τώρα συνεργασία σας με την ALUMINCO και κατά πόσο σας έχει βοηθήσει η μεγάλη προϊοντική γκάμα της εταιρείας;

Η συνεργασία μου με την οικογένεια της ALUMINCO χρονολογείται από το 1982, την έναρξη της ίδιας της εταιρείας. Τότε είχαμε άλλη εταιρεία βέβαια αλλά οι αξίες που μας δένουν με την ALUMINCO παραμένουν σταθερές και αμετάβλητες όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγάλη προϊοντική γκάμα της εταιρείας και ειδικότερα τη δεκαετία του 80 και του 90, όπου πρωταγωνιστούσε η ALUMINCO με το παραδοσιακό κάγκελο και το πάνελ, πραγματικά ο Νομός Έβρου έγινε ALUMINCO – ΠΡΙΠΟΣ.

  • Αν σας δινόταν η δυνατότητα να διορθώσετε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εμπόρων αλουμινίου, ποιο θα ήταν αυτό;

Στη Βόρεια Ελλάδα ο ανταγωνισμός είναι πραγματικά άνισος και βάλλεται από εξωγενείς παράγοντες, καθώς και οι νομικές συνθήκες της χώρας μας το επιτρέπουν. Το έτοιμο κούφωμα PVC είναι πλέον το 90% της αγοράς. Οι βαλκανικές χώρες βρήκαν μια αγορά που τους επιτρέπει να πουλούν ανεξέλεγκτα δίχως περιορισμούς και δασμούς. Ο έμπορος τείνει να απαξιωθεί, έχοντας πλέον χάσει σημαντικό από το μερίδιο της αγοράς του και μην μπορώντας να ανταποκριθεί σε αυτό που ήδη έχει δημιουργηθεί. Σε αυτό που επιτρέψαμε να δημιουργηθεί.

Όνομα εταιρείας: ΠΡΙΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Υπεύθυνος εταιρείας: ΠΡΙΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Έτος ίδρυσης: 2000
Περιοχή που βρίσκεται: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Περιοχές που εξυπηρετεί: ΝΟΜΟΣ ΘΡΑΚΗΣ
Προϊόντα που διαθέτει: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ – ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ
E-mail: ppripos@otenet.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 2551021119

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.