ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ENERGY LINE: Νέο webinar (10/06) για την ενδυναμωτική ηγεσία σε συνεργασία με τη MOVING MINDS

Τη σημαντικότητα για ένα άτομο να εμπνέει και να ενδυναμώνει τους ανθρώπους γύρω του αναλύει το νέο webinar της ENERGY LINE που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 19:30.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι, η Ανάπτυξη Ηγετικών Δεξιοτήτων και Συμπεριφορών των στελεχών, ωφελούν αφενός στην προσωπική τους μεταμόρφωση και αφετέρου στην επιχειρηματική ανάκαμψη της επιχείρησης.

Αποτελούν τους δομικούς πυλώνες για την εδραίωση θετικού εργασιακού περιβάλλοντος και αρμονικών σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων, κυρίως επειδή βασίζονται στην αποτελεσματική επικοινωνία, την εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια, τη συνεργασία, την κατανόηση και την αποδοχή.

Το νέο webinar της ENERGY LINE προσφέρει:

  1. Εξοικείωση με τις δεξιότητες και τη μεθοδολογία του Coaching, προκειμένου τα άτομα να ενισχύσουν ικανότητες και δεξιότητες παρακίνησης, συνεργασίας και επικοινωνίας.
  2. Ανάδειξη των διαφόρων μοντέλων ηγεσίας με εστίαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις αξίες που συνθέτουν τα ηγετικά πρότυπα.
  3. Χαρτογράφηση της προσωπικής ανάπτυξη του επιχειρησιακού ηγέτη, μέσα από την ενίσχυση των ηγετικών του δεξιοτήτων, την επίτευξη ενσυνειδητότητας και τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.
  4. Την κατανόηση της σπουδαιότητας και των χαρακτηριστικών που συνιστούν την ενδυναμωτική ηγεσία και πώς αυτά ενισχύουν τη συναισθηματική σύνδεση και παράγουν θετικό αντίκτυπο.
  5. Τη σύνδεση της ενδυναμωτικής ηγεσίας με την εργασιακή ικανοποίηση και την οργανωσιακή δέσμευση.

Το Webinar απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη και είναι προσφορά της ENERGY LINE, της NEOKEM και της MOVING MINDS, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας. Εντάσσεται σε μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων.

Δηλώστε εδώ συμμετοχή και θα λάβετε επιβεβαίωση και οδηγίες για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Στους συμμετέχοντες θα αποσταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις συμμετοχής. Απαραίτητη προϋπόθεση η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής.

Θέσεις περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.