ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA Pergola: Ένα νέο σύστημα πέργκολας με απεριόριστες δυνατότητες

Η EUROPA Pergola είναι ένα καινοτόμο, πρωτοποριακό σύστημα που προσφέρει πλήρως προσαρμοσμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη τόσο του τελικού χρήστη όσο και του επαγγελματία.

Βιοκλιματική πέργκολα σε συνδυασμό με κάθετο πανί σκίασης

Το νέο σύστημα EUROPA Pergola EPS-80 έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά των συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων. Το πλεονέκτημα του συστήματος είναι ότι προσφέρει πλήρως προσαρμοσμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη. Ο εργονομικός σχεδιασμός του σκελετού και των πτερυγίων επιτυγχάνει αρμονία και μία μεγάλη γκάμα αισθητικών επιλογών στην κάλυψη εξωτερικών χώρων.

Το σύστημα EUROPA Pergola παρέχει:

  • περισσότερες από 20 τυπολογίες κατασκευών,
  • συνδυασμό με περιφερειακά συστήματα,
  • δυνατότητα επιλογής ποικιλίας συστημάτων φωτισμού,
  • συνδυασμό με ηλεκτρονικές συσκευές και αισθητήρες,
  • περισσότερες από 300 χρωματικές επιλογές σε 7 κατηγορίες χρωμάτων.
Κεκλιμένη πέργκολα με πανί και συνδυασμό με το EUROPA ELEMENT ως διακοσμητικό στοιχείο του χώρου

Δυνατότητες συστήματος

Η τυπολογία με τα κινητά πτερύγια, γνωστή στην αγορά ως «βιοκλιματική» (bioclimatic), δίνει τη δυνατότητα περιστροφής των πτερυγίων ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Τα πτερύγια σε κλειστή θέση προσφέρουν στεγάνωση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες (βροχή, ήλιο, αέρα και χιόνι), ενώ σε ανοικτή θέση προσφέρουν καλύτερο φωτισμό και αερισμό του χώρου σε αίθριες καιρικές συνθήκες. Η κίνηση επιτυγχάνεται με ηλεκτρικό μοτέρ. Ο σχεδιασμός των πτερυγίων επιτρέπει κίνηση από 0ο (κλειστή θέση) έως και 114ο.

Η προστασία από τη βροχή επιτυγχάνεται μέσω της ειδικής σχεδίασης των πτερυγίων με ελαστικά στεγάνωσης και του νεροσυλλέκτη που τοποθετείται περιμετρικά των οριζόντιων δοκών της κατασκευής, οδηγώντας τα νερά στο σύστημα αποχέτευσης που βρίσκεται μέσα στις κάθετες κολόνες και τελικά στην έξοδό τους στο εξωτερικό μέρος.

Το καινοτόμο σύστημα συγκράτησης φύλλων αποτρέπει την είσοδό τους στην κάθετη κολώνα

Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα χρήσης διάφορων συστημάτων για περιμετρική σκίαση ή κάλυψη, τα οποία παρέχουν πρόσθετες λειτουργικές και αισθητικές δυνατότητες. Ο συνδυασμός με σταθερά, ανοιγόμενα και συρόμενα αρχιτεκτονικά συστήματα προστατεύει τον χώρο περιμετρικά από τις εξωτερικές συνθήκες.

Το σύστημα επιτρέπει τον συνδυασμό πρόσθετων ηλεκτρονικών στοιχείων, όπως πολλαπλές δυνατότητες φωτισμού (συμβατικού ή LED), δυνατότητα τοποθέτησης ηχείων, συσκευές φόρτισης κ.λπ.

Βιοκλιματική πέργκολα με κινητά πτερύγια σε συνδυασμό με πλευρικό πανί σκίασης

Επιπροσθέτως δίνει τη δυνατότητα για ποικιλία αυτοματισμών, όπως τοποθέτηση αισθητήρων ανέμου ή βροχής, θέρμανση με σόμπες υπέρυθρων, αισθητήρα θερμοκρασίας αλλά και δυνατότητα χειρισμού των αυτοματισμών μέσω smartphone. Επιπρόσθετα ηλεκτρική κάθετη κρυφή σήτα, ή και πανί συσκότισης, που κινούνται ανάμεσα στις κολόνες δίνουν τη δυνατότητα για πλευρική κάλυψη στο σύστημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.