ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA M35: Το νέο minimal σύστημα υαλοπετασμάτων με τις υψηλές επιδόσεις!

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική επιτάσσει minimal γραμμές, λιτότητα, άπλετο φως στον χώρο και υψηλές επιδόσεις που συμβάλλουν στη φιλοσοφία της βιωσιμότητας. Το νέο SMARTIA M35 της ALUMIL είναι ένα σύγχρονο σύστημα υαλοπετασμάτων που συνδυάζει όλα τα παραπάνω και για αυτό δίνει μεγάλες δυνατότητες για τη χρήση του σε ετερόκλητα έργα.

Μόλις 35 χιλ. εμφανές αλουμίνιο!

Η υπεροχή του M35 κρύβεται στη μεγάλη ευελιξία, που του προσφέρει η minimal σχεδίασή του. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα με μόλις 35 χιλ. εμφανές αλουμίνιο. Το γεγονός αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για έργα όπου η υψηλή αισθητική αποτελεί προαπαιτούμενο, όπως lobbies ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, προσόψεις μουσείων, εκθεσιακούς χώρους, βιτρίνες καταστημάτων και γενικότερα σε κτίρια των οποίων η όψη απαιτείται να έχει διαφάνεια.

Κορυφαίες επιδόσεις

Πέραν της σχεδίασης όμως, το M35 διακρίνεται και σε επίπεδο επιδόσεων. Οι θερμομονωτικές ιδιότητες του συστήματος είναι πολύ υψηλές, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του εκάστοτε έργου. Αντίστοιχα, οι επιδόσεις σε σχέση με την υδατοστεγανότητα και τα επίπεδα αεροπερατότητας του συστήματος κινούνται επίσης σε εξαιρετικά επίπεδα, διασφαλίζοντας προστασία κάτω από οιεσδήποτε συνθήκες ή μεταβολές των καιρικών συνθηκών.

Τέλος, ένα σύστημα υαλοπετασμάτων είναι απαραίτητο να επιδεικνύει αρετές και στο μείζον ζήτημα της στατικότητας. Εδώ λοιπόν το M35 αποδεικνύει με εμφατικό τρόπο, ότι η minimal εμφάνιση μπορεί να συνδυαστεί με στιβαρότητα και στατική αντοχή, για αυτό και η χρήση του σε κτιριακές κατασκευές που απαιτούν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Στην εποχή μας, ο πήχης σε σχέση με την αισθητική και τη λειτουργικότητα των κτιρίων έχει ανέβει κατά πολύ. Το ίδιο συμβαίνει με τις ανάγκες για υψηλές ενεργειακές επιδόσεις. Το SMARTIA M35 είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες και να αναβαθμίζει τα κτίρια τόσο αισθητικά, όσο και σε σχέση με τη θερμομόνωση, τη στατική αντοχή και τη στεγανότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.