ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Πολυεπίπεδη διαφημιστική προβολή το πρώτο τετράμηνο του έτους!

Με το πέρας Απριλίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα προβολής της EUROPA σε όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας της επικράτειας. Το πλήρες διαφημιστικό πρόγραμμα περιελάμβανε καμπάνιες σε ραδιόφωνο, κινηματογράφο και τηλεόραση, από το Δεκέμβριο του 2019, μέχρι και τα τέλη Απριλίου του 2020.

Το τηλεοπτικό spot «EUROPA Μια Για Πάντα!», αναδεικνύοντας περήφανα ελληνικά τοπία και αληθινούς ανθρώπους, προβλήθηκε από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς Πανελλαδικής εμβέλειας και προέβαλε τις «μεγάλες αξίες που κρατάνε για πάντα», αγγίζοντας για ακόμα μια χρονιά το κοινό αίσθημα!

Η τηλεοπτική προβολή κατά το μήνα Απρίλιο ενίσχυσε και ανέδειξε την υπεύθυνη και αξιέπαινη στάση των Ελλήνων όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας του κορωνοϊού και είχε ως στόχο να συνδέσει τις μεγάλες αξίες που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες, με αυτές που διαχρονικά σηματοδοτούν και την ίδια την EUROPA.

Παράλληλα, η EUROPA πρόβαλε το spot των ελληνικών αξιών και στη μεγάλη οθόνη! Από τον Ιανουάριο μέχρι και τα μέσα Μαρτίου του 2020 (όπου επιβλήθηκε το κλείσιμο των κινηματογράφων λόγω κορωνοϊού) το spot «έπαιξε» σε όλες τις μεγάλες κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας.

Τέλος, η επιτυχημένη ραδιοφωνική καμπάνια «EUROPA Γίναμε!» από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο 2020, αφορούσε στη μεγάλη προσφορά χρωμάτων της EUROPA και κάλυψε το σύνολο της επικράτειας και όλους τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της επαρχίας.

Οι ενέργειες μαζικής επικοινωνίας πλαισιώθηκαν από πληθώρα ενεργειών σε επίπεδο ηλεκτρονικής προβολής, τόσο στα social media και τις ιστοσελίδες της εταιρίας, όσο και σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά μέσα. Έμφαση δόθηκε στη μεγάλη προσφορά χρωμάτων, στα νέα θερμομονωτικά συστήματα EUROPA αλλά και στο μεγάλο στρατηγικό πρόγραμμα ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) που πραγματοποιεί η εταιρεία κάθε χρόνο.

Πάντα στο πλευρό των κατασκευαστών, η EUROPA συνεχίζει σταθερά να στηρίζει και να επενδύει στο brand που την έφερε στην κορυφή, με σταθερό σεβασμό στις ανάγκες και τις ευαισθησίες της κοινωνίας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.