ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

METALSKIN: Τα XPAND κερδίζουν καθημερινά έδαφος στη μάχη των προσόψεων

Τα XPAND της METALSKIN εντυπωσιάζουν ως μοναδικές δημιουργίες, κερδίζοντας καθημερινά έδαφος στην αρχιτεκτονική των όψεων, του υψηλού design και των πρωτοποριακών λύσεων.

Πρόσφατα στην Κομοτηνή, στο κτίριο γραφείων της εταιρείας SUNLIGHT και σε συνεργασία με την εταιρεία G.S. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., τα αρχιτεκτονικά πλέγματα XPAND και συγκεκριμένα το XP201 -ένας κρίκος στην αλυσίδα των μοναδικών προϊόντων της METALSKIN- έντυσε μοναδικά την είσοδο του χώρου και τόνισε τις σημάνσεις της επιχείρησης.

Δίνοντας λύσεις αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, το XP201 επιτέλεσε τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε – να προσδώσει ιδιαίτερη δυναμική στην επένδυση νέων και υφιστάμενων κατασκευών.

Άλλωστε τα XPAND στηριζόμενα στη ποικιλία της γεωμετρίας τους, συμβάλουν στη μετατροπή απλών σχεδίων και αρχικών ιδεών, σε αξιοσημείωτες και αποτελεσματικές κατασκευές που εντυπωσιάζουν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.