ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TILCON: Μία μεγάλη οικογένεια που αναπτύσσεται ραγδαίως στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου

Η δυναμική εταιρεία στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου TILCON έχει εδραιωθεί ως ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης όταν πρόκειται για μεγάλα έργα υψηλών απαιτήσεων. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πληθώρα φιλόδοξων σχεδίων τόσο σε επίπεδο ιδιωτικών κατοικιών όσο και υπερσύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων.

Πίσω όμως από κάθε επιτυχημένη εταιρεία βρίσκεται ένα άρτιο οργανωμένο και άψογα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, καθώς φυσικά και ένας ηγέτης με όραμα που έχει στόχο να πετύχει το αδύνατο.

Ο Γιώργος Τιλσίζογλου που από τα τέλη του 2006 έχει πάρει τα ηνία της TILCON σταθερά, με συνέπεια και επαγγελματισμό βλέπει την επιχείρησή του να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και να εδραιώνεται ως η πλέον δυναμική εταιρεία κατασκευών.

Ο Γιώργος Τιλσίζογλου από τότε που ανέλαβε τη ηνία της εταιρείας έχει οδηγήσει την TILCON σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία

Στην TILCON οι άνθρωποι δεν αποτελούν απλά το εργατικό της δυναμικό αλλά είναι ο ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίο στηρίζεται η συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας – τα θεμέλιά της. Όσο πιο γερά και δυνατά είναι τα θεμέλια τόσο πιο σίγουρη και γεμάτη επιτυχίες είναι η πορεία της επιχείρησης.

Στην TILCON είναι όλοι μία οικογένεια και μαζί οραματίζονται και συνεχίζουν δυναμικά το έργο τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.