ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Φως, ενέργεια, πάθος, γνώση!

Το “The Beach Shack” βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία Scarborough της Αυστραλίας. Αποτελεί μια νέα πολυτελής οικιστική ανάπτυξη που προωθεί την παραλία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και αποτελείται από δύο κτίρια μπουτίκ, που συνδέονται μέσω μιας κεντρικής αυλής.

Όπου κι αν κοιτάξεις, υπάρχουν εικαστικές αναφορές στα κτίρια που σηματοδοτούν τη θέση τους κατά μήκος της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Τα περιγράμματα μαλακών κυμάτων χρησιμοποιούνται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του “The Beach Shack”, σχηματίζοντας μια ρευστή σιλουέτα – τόσο ξεχωριστή όσο και αξέχαστη.

Ο επενδυτής του έργου ζήτησε κατασκευαστική αριστεία και αντίστοιχα συστήματα που να πληρούν τις σύγχρονες επιδόσεις και τις αισθητικές απαιτήσεις.

Όπως συμβαίνει με όλα τα έργα της ALUMINCO στα οποία εμπλέκεται, τα αρχιτεκτονικά συστήματα προτάθηκαν ύστερα από μηχανικές μελέτες και εργαστηριακές αναλύσεις, ειδικά για το έργο “The Beach Shack”, που βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια περιοχή με ισχυρούς ανέμους.

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα ALUMINCO που επιλέχθηκαν για το έργο “The Beach Shack” είναι το SL2450, ένα συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με ελάχιστα πλάτη προσώπου και το W450, ένα πλήρες ανοιγόμενο-ανακλινόμενο σύστημα υψηλών επιδόσεων που καλύπτει τις ανάγκες για σύγχρονη ενεργειακή απόδοση, μείωση ήχου, αισθητική και ασφάλεια.

Τα πιο εξελιγμένα συστήματα της ALUMINCO ξεπέρασαν τον διεθνή ανταγωνισμό, κυρίως επειδή ταιριάζουν απόλυτα με την παρθένα ακτογραμμή του Scarborough Beach, μεγιστοποιώντας την εξαιρετική θέα και τη φυσική ομορφιά και εξασφαλίζοντας την ως έναν από τους καλύτερους παραθαλάσσιους προορισμούς της Αυστραλίας.

Πληροφορίες  Έργου

Έργο: Beach Shack Project
Τύπος: Πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων / κατοικιών
Συστήματα ALUMINCO: SL2450, W450
Τοποθεσία: Αυστραλία, Perth Beach front
Επενδυτής: Norup + Wilson projects

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.