ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ENERGY LINE: Δωρεάν Webinar για την “Ψυχολογική Ανθεκτικότητα” στις 2 Ιουλίου

Την περίοδο που διανύουμε οι εξελίξεις στον κόσμο είναι ραγδαίες. Βάσει των ειδήσεων, θα ήταν δύσκολο να μην ανησυχούμε για τις συνέπειες όλων αυτών των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας και επηρεάζουν την καθημερινότητα τόσο τη δική μας όσο και εκείνη των αγαπημένων μας προσώπων.

Η ανησυχία και το άγχος αποτελούν συνηθισμένα προβλήματα ακόμα και σε καλές περιόδους της ζωής μας και όταν παίρνουν τον έλεγχο, μας κατακλύζουν σε σημείο πολλές φορές παράλυσης.

Για τον λόγο αυτό η ENERGY LINE διοργανώνει δωρεάν Webinar στις 2 Ιουλίου και ώρα 18.30 για την Ψυχολογική Ανθεκτικότητα”, με κεντρικό ομιλητή τον Ψυχολόγο MSc, Γιώργο Γιουκάκη.

Σκοπός του Webinar είναι η κατανόηση του τι είναι η ανησυχία, ποιο είναι το βίωμά της και τι την προκαλεί. Πρόκειται για μια ενιαία και αδιαίρετη συναισθηματική συνθήκη ή υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ανησυχίας; Πότε η ανησυχία γίνεται πρόβλημα; Υπάρχουν τρόποι διαχείρισης της ανησυχίας;

Θα γίνει συζήτηση και θα διαμορφωθεί ένας «ελεύθερος οδηγός» διαχείρισης με πρακτικές αντιμετώπισης, που μπορούν να ενισχύσουν το ψυχολογικό μας σθένος, δηλαδή την εσωτερική δύναμη που όλοι διαθέτουμε και η οποία αποτελεί ένα ισχυρό αντίδοτο απέναντι στη δυσφορία, την απαισιοδοξία που διαβρώνουν τις ψυχικές μας άμυνες, όταν βιώνουμε παρατεταμένα μια περίοδο αβεβαιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας εδώ.

Οι θέσεις περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στους συμμετέχοντες θα αποσταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις συμμετοχής.

Το Webinar απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη και είναι προσφορά των εταιρειών ENERGY LINE, NEOKEM και του Ψυχολόγου Γιώργου Γιουκάκη, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.