ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός για το «Εξοικονομώ ΙΙ»

Η ALUMINCO, πρωταγωνιστής σε προωθητικές ενέργειες με άμεσο οικονομικό όφελος, έδωσε την ευκαιρία σε έναν υπερτυχερό να κερδίσει μετά από κλήρωση, τα κουφώματα του σπιτιού του.

Η προωθητική ενέργεια έτρεξε για 45 ημέρες μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο Facebook, συγκέντρωσε 1.300 πανελλαδικές συμμετοχές και χιλιάδες θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία της.

Ο Δ/ντής Marketing & Επικοινωνίας της ALUMINCO, Σπύρος Γριβέας μαζί με τη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού για το «Εξοικονομώ ΙΙ»

Μετά από κλήρωση παρουσία συμβολαιογράφου, προέκυψε η σούπερ τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού «Εξοικονομώ ΙΙ by ALUMINCO» που κέρδισε κουφώματα αξίας έως 10.000 ευρώ για την κατοικία της!

Η νικήτρια Γεωργία Βέτσου, κάτοικος Αθηνών, σε σχετική της ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της εταιρείας, δήλωσε: «Μας δώσατε πραγματικά μεγάλη χαρά. Ξέρουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρείας σας. Ευχόμαστε Καλές γιορτές σε όλη την οικογένεια της ALUMINCO!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!».

Ο Σπύρος Γριβέας, Δ/ντής Marketing & Επικοινωνίας της ALUMINCO, τόνισε: «Όπως είδαμε στον διαγωνισμό, ο κόσμος δεν σταματά να μας εκπλήσσει, με τα σχόλια του και να διψάει για την ενεργειακή θωράκιση της κατοικίας του. Τα επιδοτούμενα προγράμματα χρίζουν περαιτέρω ενίσχυσης, επομένως εταιρικές πρωτοβουλίες όπως αυτή θα πρέπει να ενταχθούν στο καλεντάρι όλων των εταιρειών. Η ALUMINCO, ως είθισται, επιβεβαιώνει τον πολύπλευρο και σημαντικό χαρακτήρα της, ενώ ο διαγωνισμός αυτός είναι μόνο η αρχή και θα βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τη νέα χρονιά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.