ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Εταιρική Υπευθυνότητα στην πράξη!

Εδώ και 38 χρόνια, η ALUMINCO ανταποκρίνεται έμπρακτα σε ουσιαστικές ανάγκες της κοινωνίας και συμβάλλει στη δημιουργία προϋποθέσεων για ένα καλύτερο αύριο, μοιράζοντας μάσκες στο δίκτυό της.

Στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, οι απαιτήσεις όσον αφορά στην υγιεινή και την ασφάλεια αυξάνονται, ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες της κατασκευής που επισκέπτονται χώρους όπως ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, γραφεία, δημόσια κτίρια και οικίες και έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και καταστάσεις.

Οι μάσκες αποτελούν σημαντικό σύμμαχο αφού βάζουν φραγμό στη μετάδοση των μικροβίων, προστατεύοντας εμάς και τους γύρω μας.

Καλούμαστε λοιπόν να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στα νέα δεδομένα της καινούριας πραγματικότητας, η οποία περιλαμβάνει, εκτός από τους σχολαστικούς κανόνες υγιεινής, και τη χρήση μάσκας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.