ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMILIA: Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργατών της ALUMIL συνεχίζεται… ακάθεκτο!

Το ALUMILIA, που έχει γίνει πλέον θεσμός για τους συνεργάτες της εταιρείας, συνεχίζεται με τον 4ο κύκλο του και η συμμετοχή προβλέπεται να είναι και πάλι εντυπωσιακή. 

Ο 3ος κύκλος του προγράμματος επιβράβευσης συνεργατών της ALUMIL, έριξε αυλαία θεαματικά το καλοκαίρι που μας πέρασε με μια μεγάλη κλήρωση και έπαθλα που κέρδισαν τυχεροί κατασκευαστές και έμποροι.

Η κλήρωση ανέδειξε δώδεκα νικητές από το δίκτυο συνεργατών της ALUMIL. Το μεγάλο δώρο, ένα υβριδικό αυτοκίνητο NISSAN Qashqai 1.3 DIG-T 140PS Hybrid Elite, κέρδισε ένας τυχερός κατασκευαστής, ενώ άλλοι δέκα κέρδισαν από μία πνευματική πρέσα ALUMIL. Παράλληλα, ένας έμπορος κέρδισε το ταξίδι αξίας 5.000 ευρώ σε εξωτικό προορισμό της επιλογής του.

Το ALUMILIA, που έχει γίνει πλέον θεσμός για τους συνεργάτες της εταιρείας, συνεχίζεται με τον 4ο κύκλο του και, όπως έχει αποδειχτεί από τις προηγούμενες εκδοχές του προγράμματος, η συμμετοχή προβλέπεται να είναι εντυπωσιακή.

Νέος Κύκλος – Νέα Δώρα!

Ο 4ος κύκλος του ALUMILIA αναμένεται να μοιράσει για ακόμη μια χρονιά μεγάλα δώρα σε  συνεργάτες της ALUMIL. Οι αγορές εμπόρων και κατασκευαστών του δικτύου της εταιρείας συνεπάγονται πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από τεχνολογικά gadgets και εργαλεία υψηλής ποιότητας μέχρι οικιακό εξοπλισμό, ρουχισμό κ.λπ. Κάθε αγορά μετράει, καθώς μέσω της συλλογής των πόντων «μεταφράζεται» σε δώρα αξίας και υψηλής χρησιμότητας.

Σημαντικές ημερομηνίες

Ο νέος κύκλος ALUMILIA ξεκίνησε 10 Ιουλίου 2023 και θα διαρκέσει έως 18 Δεκεμβρίου 2023. Συγκεκριμένα, οι πόντοι προς εξαργύρωση θα ισχύσουν για αγορές από 10/7/2023 έως 11/12/2023, ενώ όσοι πόντοι δεν εξαργυρωθούν μέχρι 18/12/2023, θα λήξουν και δεν θα προσμετρηθούν σε ενδεχόμενο επόμενο κύκλο του προγράμματος.

Η μεγάλη κλήρωση

Όπως συνέβη με τους προηγούμενους κύκλους του ALUMILIA, έτσι και με την τέταρτη εκδοχή του, με το πέρας του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 18/12/2023 μια μεγάλη κλήρωση (με δύο διαφορετικές κληρωτίδες για κατασκευαστές και εμπόρους) που θα αναδείξει τους τυχερούς συνεργάτες της ALUMIL, οι οποίοι θα κερδίσουν τα μεγάλα έπαθλα. Αυτά θα είναι:

Για τους Κατασκευαστές

  • Τρία (3) ταξίδια αναψυχής, αξίας 000 ευρώ, σε προορισμό της επιλογής τους. Οι νικητές θα μπορούν να διαλέξουν ένα ταξίδι επιλέγοντας: τον αριθμό ταξιδιωτών, τον προορισμό και τη διάρκεια του ταξιδιού. Το ποσό των 5.000 ευρώ καλύπτει τη μετάβαση και επιστροφή καθώς και τη διαμονή, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
  • Τρία (3) ηλεκτρικά scooters DAYTONA EV 50 PLUS.

Για τους Εμπόρους

  • Ένα (1) ταξίδι αναψυχής αξίας 000 ευρώ σε προορισμό της επιλογής τους. Ο νικητής θα μπορεί να διαλέξει ένα ταξίδι επιλέγοντας: τον αριθμό ταξιδιωτών, τον προορισμό και τη διάρκεια του ταξιδιού. Όπως και με τα δώρα που περιλαμβάνουν ταξίδι αναψυχής στους κατασκευαστές, έτσι κι εδώ, το ποσό των 5.000 ευρώ καλύπτει τη μετάβαση και επιστροφή καθώς και τη διαμονή, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Μην χάνετε χρόνο! Πάρτε μέρος στον 4ο κύκλο ALUMILIA, συλλέξτε πόντους και εξαργυρώστε τους σε πλούσια δώρα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.