ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Συμμετέχει στα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής ως χορηγός!

Η ETEM συμμετέχει στα DOMa awards ως χορηγός, στις 14/7/2020 στο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς.

Τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής -μέχρι πρότινος Βραβεία ΔΟΜΕΣ- αποτελούν την πιο δημοφιλή, ετήσια, εκδήλωση αρχιτεκτονικής.

Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί, συνολικά, 1.654 συμμετοχές από 6.155 συντελεστές. Φέτος, ειδικά, σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών (191). Έχουν, επίσης, απονεμηθεί 47 βραβεία και 85 έπαινοι ενώ 163 έργα έχουν δημοσιευθεί στις αντίστοιχες εκδόσεις.

Μερικοί από τους σημαντικότερους αρχιτέκτονες διεθνώς έχουν τιμήσει τον θεσμό με την συμμετοχή τους στην κριτική επιτροπή, όπως οι Steven Holl, Bernard Tschumi, Richard Meier, Benedetta Tagliabue, David Chipperfield, Alberto Campo Baeza και Toyo Ito.

Φέτος η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους Valerio Olgiati (Ελβετία), Oliver Thill (Γερμανία) και Emilio Tunon (Ισπανία).

Οι κατηγορίες βραβείων είναι «καλύτερο έργο», «καλύτερη μελέτη», «καλύτερο έργο νέας αρχιτεκτονικής σε υφιστάμενο κτίριο» και «καλύτερο πρώτο έργο νέου αρχιτέκτονα». Τέλος, απονέμονται και τα «Βραβεία Συναδέλφων», στα οποία δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι συμμετέχοντες στην εκάστοτε διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.