ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO Pergola: Συγκεντρώνει ότι ζητά ο επαγγελματίας και ο τελικός χρήστης!

Υψηλή αισθητική, προστασία παντός καιρού και ευρεία γκάμα πρόσθετων επιλογών (αισθητήρες, LED, αυτοματισμοί κ.λπ.). καθιστούν την EXALCO Pergola μία κορυφαία επιλογή τόσο για τον επαγγελματία όσο και τον τελικό καταναλωτή.

Το νέο σύστημα EXALCO Pergola είναι ένα πρωτοποριακό στεγανό σύστημα σκίασης εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με περιστρεφόμενες περσίδες, το οποίο παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε συνθήκες ηλιοφάνειας αλλά και από τη βροχή ή το χιόνι, με σύστημα ελεγχόμενης απορροής υδάτων.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την προσφερόμενη ποικιλία χρωμάτων, καθώς και τη δυνατότητα προσθήκης διαφόρων αυτοματισμών (φωτισμός LED, αισθητήρες βροχής, χιονιού, αέρα κ.λπ.) καθιστά την πέργκολα ιδανική για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημιυπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.

Η EXALCO Pergola είναι ειδικά σχεδιασμένη και μελετημένη για να απορροφάται ο θόρυβος που προκαλείται κατά τη διάρκεια κίνησης των περσίδων. Το παραπάνω επιτυγχάνεται με τη χρήση τεχνολογικά προηγμένου μοτέρ που επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση των περσίδων. Επιπρόσθετα, το μοτέρ είναι τοποθετημένο στο εσωτερικό της τραβέρσας, ώστε να μην είναι ορατό.

Στην ελαχιστοποίηση του θορύβου συμβάλει και η χρήση ελαστικών ενδιάμεσα στις περσίδες για να επιτυγχάνεται το κλείσιμό τους με τον πλέον αθόρυβο τρόπο. Παράλληλα στο πλαϊνό μέρος των περσίδων, τοποθετείται επί της τραβέρσας ένα βουρτσάκι που εκτός από το να απορροφά τον θόρυβο κατά τη διάρκεια κίνησης των περσίδων, εμποδίζει το φως από το να εισέλθει όταν η περσίδα είναι κλειστή.

Κύρια χαρακτηριστικά & εφαρμογές EXALCO Pergola

  • Κρυφά στοιχεία κίνησης, ένωσης και στήριξης των προφίλ
  • Σύστημα ελεγχόμενης συλλογής και απορροής όμβριων υδάτων
  • Περιστροφή περσίδων (0ο – 135ο) για σωστή σκίαση και κατάλληλες συνθήκες αερισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας
  • Δυνατότητα επιλογής περσίδων στάνταρντ ή με προσθήκη φωτισμού LED, σε όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις, καθώς και απομίμησης ξύλου
  • Ελάχιστη συντήρηση χάρη στις άριστες ιδιότητες του αλουμινίου

H EXALCO Pergola είναι ιδανική για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημιυπαίθριων χώρων σε:

  • Κατοικίες
  • Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις
  • Χώρους εστίασης

Προσαρμογή σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Η ελεύθερη κίνηση των περσίδων από 0ο έως 120ο επιτρέπει την πλήρη εκμετάλλευση της πέργκολας σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Στις 0ο η οροφή παραμένει κλειστή, προσφέροντας προστασία από όλα τα καιρικά φαινόμενα, ενώ σε μία μικρή κλίση 5ο επιτρέπει και τον αερισμό του χώρου ανεξαρτήτως συνθηκών.

Στις 90ο η πέργκολα επιτρέπει την απόλυτη εκμετάλλευση του ηλίου, ενώ σε κλίση 120ο έχουμε μέγιστο άνοιγμα των περσίδων που επιτρέπει την εκμετάλλευση του ηλιακού φωτός ακόμη και την ώρα της δύσης.

Για έλεγχο της φωτεινότητας οι περσίδες μπορούν να σταθεροποιηθούν σε κλίση 45ο.

Απορροή όμβριων υδάτων

Ο σχεδιασμός της πέργκολας έχει γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να συλλέγει και να οδηγεί τα ύδατα στην τραβέρσα και μέσω της κολώνας να τα οδηγεί στο έδαφος.

Το δε προφίλ της περσίδας είναι ειδικά διαμορφωμένο, ώστε να συγκρατεί τις σταγόνες του νερού και να μην πέφτουν αυτές στο έδαφος κατά την κίνηση της περσίδας.

Ποικιλία χρωματικών επιλογών

Σε επίπεδο αισθητικής οι γραμμές της EXALCO Pergola εντυπωσιάζουν, ακολουθώντας μοντέρνες τάσεις. Η ευρεία γκάμα επιλογών όσον αφορά στο χρώμα τη καθιστά ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε χώρο. Συγκεκριμένα το φινίρισμα των προφίλ μπορεί να επιλεγεί μεταξύ ανοδίωσης, ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφης (RAL) ή απομίμηση ξύλου.

Προαιρετικά προϊόντα (επιλογή πελάτη)

  • Φωτισμός LED
  • Αισθητήρας βροχής ή ανέμου
  • Θέρμανση με σόμπες υπερύθρων
  • Μονάδα πομπού και ελέγχου
  • Μετάδοση ήχου και μουσικής μέσω bluetooth
  • Έλεγχος μέσω smartphone
  • Αισθητήρας θερμοκρασίας
  • Αισθητήρας χιονιού

EXALCO Fixed Pergola: Σύστημα πέργκολας αλουμινίου με σταθερές περσίδες

Το νέο σύστημα EXALCO Fixed Pergola είναι ένα πρωτοποριακό, πολυμορφικό σύστημα σκίασης, εξολοκλήρου από αλουμίνιο, με σταθερές περσίδες.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την απουσία εμφανών σημείων σύνδεσης και τη δυνατότητα επιλογής από ποικιλία χρωμάτων, προσφέρει minimal αισθητική και καθιστά την EXALCO Fixed Pergola ιδανική για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημι-υπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.

Φινίρισμα

Για το φινίρισμα των προφίλ προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ ανοδίωσης, χρώματος ηλεκτροστατικής βαφής (RAL) από μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων ή απομίμησης ξύλου. Σε κάθε περίπτωση, παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα, ιδανική για παραθαλάσσιες περιοχές.

Χρήση ως διαχωριστικό

Αποτελεί μέρος της σταθερής πέργκολας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συνεργασία με αυτή όσο και ανεξάρτητα ως διαχωριστικό δωματίων, περίφραξη ή άλλες εφαρμογές. Το βασικό προφίλ του διαχωριστικού συνεργάζεται με πλήθος προφίλ, καθώς και διαφόρων υλικών όπως γυαλί, διάτρητη λαμαρίνα, roller σκίασης και περισσότερα.

www.exalco.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.