ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Σύνδεσμος Ν. Ηρακλείου & Θεμέλιο Software: Άκρως επιτυχημένο το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης

Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Σιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών του Ν. Ηρακλείου, σε συνεργασία με την εταιρεία Θεμέλιο Software.

Το σεμινάριο περιείχε επίκαιρη θεματολογία η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 90 περίπου κατασκευαστών που το παρακολούθησαν. Τα θέματα του σεμιναρίου αφορούσαν στη σήμανση CE, το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (ΠΟΒΑΣ FPC), το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ», καθώς και το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Κουφωμάτων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) τίμησε την εκδήλωση, καθώς ο Πρόεδρός της, Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Παπαευθυμίου παρέστησαν στο σεμινάριο. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ν. Ηρακλείου, Κωνσταντίνος Στριλιγκάς καλωσόρισε τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους και ευχαρίστησε θερμά όσους βοήθησαν στη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ στην σύντομη τοποθέτησή του εξήρε τον ρόλο των κατασκευαστών στη σύγχρονη αγορά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η αιχμή του δόρατος στον κλάδο. Οι ομιλητές Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος και Παναγιώτης Γαλατάς ανέλαβαν την παρουσίαση του Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC, σε συνδυασμό με τη χρήση του λογισμικού παραγωγής & διαχείρισης κουφωμάτων PRΟFIL GOLD, τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στον σύγχρονο κατασκευαστή, καθώς και θέματα σχετικά με τη σήμανση CE και το πρόγραμμα ΕκΟ II. Στη συνέχεια έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων της ΠΟΒΑΣ.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου και να λάβουν απαντήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.