ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Αναβάλλεται για την Άνοιξη του 2021 το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 20 Ιουλίου 2020, ανακοινώνει την αναβολή της ημερομηνίας διεξαγωγής του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κατασκευαστών λόγω της εξέλιξης της υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας. Το Συνέδριο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα 25 – 27 Σεπτεμβρίου 2020 στην πόλη του Αγρινίου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και αφορούν τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα.

Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2021.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία, σε αναμονή πάντα της εξέλιξης της πανδημίας και εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.