ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Στήριξε και στηρίζει σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, με μήνυμα «Είμαστε μακριά, αλλά είμαστε μαζί!»

H ΝΕΟΚΕΜ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, συμμετείχε σε μια πρωτοβουλία που βασίστηκε στην ανάγκη για νέα μορφή επικοινωνίας την εποχή του COVID-19.

Έτσι, δημιουργήθηκε μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, σε συνεργασία με την ENERGY LINE και μια ομάδα διακεκριμένων ομιλητών.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν συναισθήματα και προβληματισμούς και αντάλλαξαν ιδέες με φίλους και συνεργάτες. Τα διαδικτυακά σεμινάρια ήρθαν να καλύψουν την επιθυμία όλων για ποιοτική επικοινωνία, συνεργασία και επιμόρφωση, καθώς και να δώσουν διεξόδους και εργαλεία προόδου και να εμπνεύσουν αισιοδοξία για το μέλλον, μέσα από σημαντικά θέματα που ανέπτυξαν με επιτυχία οι εισηγητές.

Τα σεμινάρια παρακολούθησαν επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και συνεργάτες, οι οποίοι άκουσαν ενδιαφέρουσες και ρεαλιστικές προσεγγίσεις, αλλά και ενθαρρυντικά μηνύματα, από τους εισηγητές:

  • Γιάννη Πολλάλη, Καθηγητή Στρατηγικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, για τη «Στρατηγική σκέψη στην Εποχή του Covid-19 – Don’t Let a Good Crisis go to Waste»
  • Ειρήνη Νικολαΐδου, PCC, CMC Professional Certified Coach, για το «Coaching & Ενδυναμωτική Ηγεσία – Βέλτιστες Πρακτικές για το Παρόν και το Μέλλον»
  • Γιώργο Γιουκάκη, Κλινικό Ψυχολόγο Υγείας MSc – Ψυχοθεραπευτή, Ψυχαναλυτή Ομάδας MSc, για την «Ψυχολογική Ανθεκτικότητα – Ένα ισχυρό αντίδοτο διαχείρισης της ανησυχίας αλλά & του άγχους εν μέσω μιας παγκόσμιας αβεβαιότητας»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button