ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Μουσειακό έκθεμα η δίφυλλη ZEN PIVOT Structural Glass της INTERNO Doors

interno-doors-press-release_room-18_mouseio-mpenaki_1_site

Στο γνωστό πολιτιστικό κέντρο του Μουσείου Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138, πραγματοποιήθηκε η πρωτοποριακή έκθεση Room 18, που διοργανώθηκε από το γνωστό αρχιτεκτονικό περιοδικό ΔΟΜΕΣ.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν, σε πραγματικές διαστάσεις, τα τρία βραβευμένα δωμάτια ξενοδοχείων του ομώνυμου πανευρωπαϊκού διαγωνισμού σχεδιασμού, όπως τα φαντάστηκαν και τα σχεδίασαν οι Λεωνίδας Παπαλαμπρόπουλος (1ο βραβείο – Ελλάδα), João Prates Ruivo (2ο βραβείο – Πορτογαλία) και Sara Navazo Saez De Arregui & Edorta Larizgoitia Andueza (3ο βραβείο – Ισπανία). Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν μέσα στα δωμάτια, βιώνοντας μια νέα ξεχωριστή εμπειρία.

Η ιδιαίτερη αυτή εμπειρία που βίωσαν οι επισκέπτες της συγκεκριμένης έκθεσης σηματοδοτήθηκε ήδη από την είσοδο, όπου η εκλεπτυσμένη δίφυλλη πόρτα εισόδου ZEN PIVOT Structural Glass βρισκόταν επιβλητικά σαν πύλη, σε έναν κόσμο μεταμοντέρνας φιλοξενίας. Η πρωτοποριακή πόρτα της INTERNO Doors επιλέχτηκε από τους διοργανωτές ως πόρτα εισόδου στην έκθεση, καθώς ο καινοτόμος σχεδιασμός και οι μεγάλες διαστάσεις της (με πλάτος 4 μ και ύψος 3 μ) την καθιστούν μια πόρτα εισόδου τόσο ωραία που είναι κατάλληλη ακόμη και για μουσείο τέχνης.

interno-doors-press-release_room-18_mouseio-mpenaki_2

interno-doors-press-release_room-18_mouseio-mpenaki_3_site

interno-doors-press-release_room-18_mouseio-mpenaki_4_site

interno-doors-press-release_room-18_mouseio-mpenaki_5_site

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.