ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

KINETIC FACADES: Σχεδιασμός & ανάπτυξη minimal συστημάτων αλουμινίου!

Η πρωτοπόρα KINETIC FACADES διαθέτει στους συνεργάτες της (κατασκευαστικές και οίκοι συστημάτων) ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τον σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή και τη δημιουργία ενημερωτικού υλικού.

Η KINETIC FACADES ειδικεύεται στην ανάπτυξη συστημάτων προσόψεων για τη βιομηχανία της δόμησης. Λειτουργικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και σχεδιασμοί βασισμένοι στις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής είναι οι βασικοί άξονες της φιλοσοφίας της.

Οι ρίζες της KINETIC FACADES φτάνουν μέχρι το 1968. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι υπηρεσίες της εταιρείας έχουν αναβαθμιστεί, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών, ενισχύοντας το εμπορικό τους σήμα και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην επέκτασή τους σε νέες αγορές.

Η KINETIC FACADES αναβάθμισε, μεταξύ άλλων, την τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξαρτημάτων, τον σχεδιασμό και επεξεργασία προφίλ, τον σχεδιασμό και την προώθηση ολοκληρωμένων συστημάτων αλουμινίου, τη διαχείριση έργων κ.ά. Στα σημαντικά επιτεύγματά της συγκαταλέγεται και η ολοκλήρωση πολυάριθμων έργων-οροσήμων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στα σημαντικά επιτεύγματα της KINETIC FACADES συγκαταλέγεται η ολοκλήρωση πολυάριθμων έργων-οροσήμων ανά τον κόσμο

Με καινοτόμα προϊόντα, οι πελάτες της εταιρείας έχουν στα χέρια τους σημαντικά εργαλεία για να μεταφέρουν τον αρχιτεκτονικό τους σχεδιασμό σε νέα επίπεδα.

Οι υπηρεσίες σχεδιασμού της KINETIC FACADES προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και οίκους συστημάτων που επιθυμούν να ενισχύσουν το τμήμα R&D τους.

Διατίθεται ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που κυμαίνεται από την αρχική ιδέα σχεδιασμού, τον σχεδιασμό μηχανικής λεπτομέρειας, την προμήθεια υλικών, τον σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων, την πιστοποίηση προϊόντων, την ανάπτυξη λογισμικού, ετοιμασία κατεργασιών για τη διαδικασία κατασκευής συστημάτων μέσω CNC, καθώς και τη δημιουργία διαφημιστικού υλικού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.