ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Επιτυχής παρουσία στην 1η έκθεση “AUTOMOTIVE FORUM & EXPO” της Σόφιας

Η Etem συμμετείχε με επιτυχία στην πρώτη έκθεση “AUTOMOTIVE FORUM & EXPO”, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στον εκθεσιακό χώρο Inter Expo Center, στη Σόφια.

Η έκθεση διοργανώθηκε από το Automotive Cluster Bulgaria και συμμετείχαν σ’ αυτή πάνω από 80 εκθέτες από τον χώρο της αυτοκίνησης, παρουσιάζοντας όλες τις νέες τεχνολογίες, που αφορούν στην αυτοκίνηση και στον εξοπλισμό συμβατικών και επαγγελματικών οχημάτων.

Η Etem συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, παρουσιάζοντας ημικατεργασμένα και τελικά προϊόντα αλουμινίου, ειδικά σχεδιασμένα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Στο περίπτερο της εταιρείας εκτέθηκε το αυτοκίνητο BMW σειράς 530e, το οποίο φέρει ενσωματωμένα προφίλ της καταξιωμένης διέλασης.

Στο Συνέδριο για την Αυτοκίνηση που διεξήχθη στο χώρο της έκθεσης συμμετείχαν εκπρόσωποι από την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία και εκθέτες που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά, ενώ διεξήχθησαν παράλληλα και σεμινάρια πάνω σε τρέχοντα θέματα του κλάδου. O Εκτελεστικός Δ/ντής της Etem, Johan van Putten, παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις της εταιρείας για κουτιά αλουμινίου σχεδιασμένα για μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια του παράλληλου Συνεδρίου «Ημέρες καριέρας για την αυτοκινητοβιομηχανία», ο Velimir Velikov, HR Business Partner της Etem παρουσίασε το πρόγραμμα της εταιρείας για επιτυχημένη επαγγελματική ανάπτυξη σε μια επιχείρηση με συνεχώς αυξανόμενη εμπορική δραστηριότητα και τεχνολογική καινοτομία.

Το πρώτο “AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018” φιλοδοξεί να εδραιωθεί ως σημείο αναφοράς για τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Βουλγαρία και αναμένεται να πραγματοποιείται κάθε δύο έτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.