ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Συμμετοχή στη DOMOTEC με πολλαπλές δράσεις

Το νέο, αναβαθμισμένο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SL, στην τυπολογία συρόμενο με σταθερό, θα έχει την ευκαιρία να δει το κοινό της DOMOTEC

Στο πλαίσιο της έκθεσης DOMOTEC που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO (πλησίον του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) την Πέμπτη 26 έως την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, η EUROPA δίνει το «παρών» σε πολλαπλά επίπεδα, στηρίζοντας τη συμμετοχή πιστοποιημένων κατασκευαστών της, καθώς και επιλεγμένες εκδηλώσεις.

Στην έκθεση συμμετέχουν πιστοποιημένοι κατασκευαστές αλουμινίου της EUROPA, όπου στα περίπτερά τους παρουσιάζεται η πλειονότητα των νέων αρχιτεκτονικών συστημάτων της εταιρείας. Οι κατασκευαστικές εταιρείες αλουμινίου που συμμετέχουν είναι η SAGIANNIS Aluminium Constructions και η STILVALUMIN – ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ.

Πιο συγκεκριμένα στο περίπτερο της SAGIANNIS Aluminium Constructions το κοινό της έκθεσης θα βρει σε δείγματα:

  • Το ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλών επιδόσεων θερμομόνωσης EUROPA Hybrid Α40 SI
  • Το, ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και επιδόσεων, ανοιγόμενο σύστημα EUROPA Hybrid A40 HS (κρυφό φύλλο)
  • Το νέο, αναβαθμισμένο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SL στην τυπολογία συρόμενο με σταθερό
  • Ομοεπίπεδη πόρτα εισόδου (flat entrance door) EUROPA
  • Υψηλής αισθητικής ανοιγόμενη θερμομονωτική μπαλκονόπορτα της σειράς PRIMA 8500 με κρυφό μεντεσέ
Στιγμιότυπο από παλαιότερη διοργάνωση της έκθεσης DOMOTEC

Αντίστοιχα στο περίπτερο της εταιρείας STILVALUMIN, στο κομμάτι της έκθεσης που αφορά στο Building Green παρουσιάζονται λύσεις για τη σκίαση κτηρίων που συμβάλλουν στο επίκαιρο ζήτημα της εξοικονόμησης ενέργειας. Συγκεκριμένα:

  • Το σύστημα EUROPA Pergola με τη χρήση νέου κατάλληλου στεγανού πτερυγίου και αυτοματισμών που επιτρέπει μεγαλύτερες ενιαίες κατασκευές
  • Το αρχιτεκτονικό σύστημα σκίασης κτηρίων EUROPA Louvres Shading System που βρίσκει εφαρμογή στα λεγόμενα «έξυπνα» βιοκλιματικά κτήρια

Επιπλέον, την Κυριακή 29/4, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων – Καλές πρακτικές» που θα πραγματοποιηθεί στο Building Green Open Space σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών, στις 12:45, ο αρχιτέκτονας μηχανικός και προϊστάμενος του Τμήματος Έργων της EUROPA, Νίκος Μαργαρίτης παρουσιάζει θέμα αναφορικά με τίτλο «Η συμβολή της σκίασης στην εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια».

Τέλος, στο πλαίσιο της ετήσιας χορηγίας της στον ΣΕΚΑ, η EUROPAστηρίζει τις δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη διοργανώνεται στο Σάββατο 28/4 το απόγευμα και αφορά στο πρόγραμμα ενεργειακής εξοικονόμησης «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ», ενώ η δεύτερη διοργανώνεται την Κυριακή 29/4 το απόγευμα και αφορά στις νέες ενεργειακές απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.