ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Με παρουσία και στην έκθεση 100% HOTEL SHOW!

Στο περίπτερό της, η Europa θα παρουσιάσει στο κοινό της έκθεσης το νέο αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου EUROPA ELEMENT.

Η παρουσία της Europa στα αρχιτεκτονικά δρώμενα παραμένει συνεχής και σταθερή! Και στην έκθεση 100% HOTEL SHOW η εταιρεία δηλώνει παρούσα με περίπτερο στο πλαίσιο της έκθεσης στο stand A21a!

Η έκθεση διεξάγεται από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2022 στο MEC Παιανίας και αποτελεί ένα από τα μεγάλα δρώμενα που στοχεύουν στον συνδυασμό της αρχιτεκτονικής δημιουργίας και αισθητικής με τον ξενοδοχειακό κλάδο και τον κλάδο του τουρισμού.

Στο περίπτερο της Europa θα παρουσιαστεί το νέο αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου EUROPA ELEMENT. Το σύστημα αποτελεί συνώνυμο της αρχιτεκτονικής ελευθερίας, μια καινοτόμα αρχιτεκτονική λύση τόσο για διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, όσο και για διαχωριστικό χώρων και σύστημα σκίασης. Μπορεί να αποτυπωθεί σε κάθε σχέδιο που επιθυμεί ο εκάστοτε αρχιτέκτονας ή ιδιώτης σε κάθε είδους κατασκευή (συρόμενη, ανοιγόμενη, σταθερή, πτυσσόμενη), σε περισσότερες από 300 χρωματικές αποχρώσεις και σε συνδυασμό με φωτισμό ή υαλοπίνακες ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.