ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Υψηλότερη θερμομόνωση στο σημείο επαλληλίας για το SUPREME S650 PHOS

Το SUPREME S650 PHOS της ALUMIL είναι ένα προηγμένο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για minimal κουφώματα αλουμινίου. Πέρα από την υψηλή αισθητική του συστήματος, εξίσου σημαντικό στοιχείο του είναι οι κορυφαίες θερμομονωτικές επιδόσεις.

Πλέον, οι θερμομονωτικές ιδιότητες του συστήματος βελτιστοποιούνται, καθώς η εταιρεία ανέπτυξε τρία (3) νέα θερμομονωτικά προφίλ καινοτόμου σχεδιασμού για το σημείο επαλληλίας (προφίλ γάντζου), όπου ενώνονται τα δυο φύλλα. Επιπλέον, στα νέα προφίλ γάντζου υπάρχει δυνατότητα εσωτερικής στατικής ενίσχυσης για εξαιρετικά μεγάλες κατασκευές, μέσω λάμας αλουμινίου ή χάλυβα, διατηρώντας στο έπακρο τον λεπτεπίλεπτο minimal σχεδιασμό του συστήματος.

Το SUPREME S650 PHOS είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι η κατασκευαστική αριστεία δεν είναι απλώς ένα μότο, αλλά αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο η ALUMIL αντιμετωπίζει τα προϊόντα της, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη των επιδόσεών τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.