ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Ενώνει τις δυνάμεις της με τη WÜRTH HELLAS

Τα προγράμματα κατάρτισης «Πιστοποιημένων Τεχνικών Κουφωμάτων Αλουμινίου & συστημάτων Supreme» που διεξάγονται από την ALUMIL Academy, τη μοναδική Ακαδημία πιστοποίησης ειδικοτήτων στον κλάδο αλουμινίου, οδηγούν σε ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου. Ως Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου ο απόφοιτος της Ακαδημίας θα αποκτήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα του επιτρέψουν την κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή κουφωμάτων αλουμινίου.

Στις μέρες μας αποτελεί ένα από τα πλέον περιζήτητα και υψηλά αμειβόμενα επαγγέλματα. Οι Καθηγητές με σπουδαία επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο, μεταδίδουν τις απαραίτητες γνώσεις, ενώ παράλληλα καλλιεργούν τον επαγγελματικό χαρακτήρα των σπουδαστών. Η γκάμα των μαθημάτων είναι μεγάλη και μοναδικής αξίας στον χώρο. Τα μαθήματα διδάσκονται καθαρά με βιωματικό τρόπο, με έμφαση κυρίως στην πρακτική άσκηση.

Κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων, τα υλικά, ο εξοπλισμός και τα μέσα ατομικής προστασίας που θα χρησιμοποιηθούν, προσφέρονται από την WÜRTH HELLAS, παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή και εμπορία υλικών συναρμολόγησης, στερέωσης και στεγανοποίησης για επαγγελματική χρήση. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και χρήσιμα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με την WÜRTH.

Σεμινάρια

Κατά τη διάρκεια της φοίτησης, πέραν του βασικού ταχύρρυθμου προγράμματος, παρέχεται πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων από στελέχη της ALUMIL και συνεργάτες αυτής, για την πληρέστερη και σε βάθος απόκτηση σημαντικών γνώσεων.

Πιστοποιητικά

Οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων «Πιστοποιημένος Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου & συστημάτων Supreme», μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισής τους στην ALUMIL Academy, θα λάβουν -μεταξύ άλλων βεβαιώσεων- την Αναγνωρισμένη Διεθνή Βρετανική Πιστοποίηση TQUK (Training Qualifications UK), από το Σώμα απονομής τίτλων σπουδών της Μ. Βρετανίας (National Awarding Body), αναγνωρισμένο από την Ofqual (Office of the Qualifications and Examinations Regulator) της Αγγλίας, από την οποία αναγνωρίζονται και τα Πανεπιστήμια!

Σταδιοδρομία

Στόχος της ALUMIL Academy είναι οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων να διοχετευτούν τόσο στο δίκτυο της εταιρείας, όσο και σε αυτό των πιστοποιημένων συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για μια μοναδική δυνατότητα καριέρας, που μόνο η ALUMIL μπορεί να υποστηρίξει στον κλάδο.

Με το κύρος της ALUMIL και την υποστήριξη της WÜRTH HELLAS, η επαγγελματική αποκατάσταση περνάει από την ALUMIL Academy και δίνει στους σπουδαστές της ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας!

Στις 7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις εγκαταστάσεις τις ALUMIL στη Θεσσαλονίκη, με θέμα το περιεχόμενο και τους στόχους αυτής της πολύ σημαντικής συνεργασίας. Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.