ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

DOMOTEC: Η ολοκληρωμένη έκθεση ανακαίνισης, δόμησης & εξοικονόμησης ενέργειας

Η έκθεση DOMOTEC, η μεγάλη έκθεση  για την ανακαίνιση, τη δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας θα πραγματοποιηθεί από τις 26 – 29 Απριλίου 2018 στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 2017, η έκθεση και φέτος αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις όλης της αγοράς και μαζί με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου να «χτίσει» το μέλλον της ανακαίνισης, της δόμησης και της εξοικονόμησης ενέργειας!

Φέτος, σε μια προσπάθεια τόνωσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, η διοργανώτρια εταιρεία θα φιλοξενήσει επιχειρηματικές αποστολές από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Β. Αφρική, Ασία. Οι διεθνείς αγορές είναι το κύριο μέλημα της διοργάνωσης στο πλαίσιο της τόνωσης της εξαγωγικής δραστηριότητας των εκθετών.

Στο φετινό πρόγραμμα προσέλκυσης και φιλοξενίας ξένων αγοραστών αναμένεται να παρευρεθούν σημαντικοί key-buyers,  οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους εκθέτες της DOMOTEC. Οι αγοραστές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα hosted buyer θα επιλεγούν με αυστηρά κριτήρια και θα προέρχονται από επιλεγμένες αγορές – στόχους από 3 ηπείρους (Ευρώπη, Ασία και Αφρική).

Η έκθεση συγκεντρώνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών όπου οι επαγγελματίες του κλάδου, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνίτες και τεχνικοί αλλά και ιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τους ανάγκη.

Η έκθεση θα καλύψει κατηγορίες όπως Μονωτικά Υλικά – Συστήματα Θερμομόνωσης, Στεγανοποιητικά Υλικά, Πλακάκια – Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμινίου – P.V.C), Χρώματα, Δάπεδα-Ψευδοροφές, Κάγκελα (Inox-Αλουμινιου-Σιδηρου) – Είδη Κιγκαλερίας, Προϊόντα Τσιμέντου, Πισίνες – Spa, Μάρμαρα – Γρανίτες – Πέτρες , Αίθρια – Πέργολες – Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά μηχανήματα και Ανελκυστήρες.

Για το 2018, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη διοργάνωση με τη γνωστή έκθεση MEDWOOD με δομικά υλικά ξύλου και επιπλοποιίας, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Open Space,  θα πραγματοποιηθούν για ακόμα μια χρονιά επαγγελματικά σεμινάρια, κλαδικά συνέδρια και ημερίδες με σκοπό την παρουσίαση και συζήτηση των τελευταίων εξελίξεων στο χώρο της ανακαίνισης, δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Για περισσότερα νέα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον επίσημο ιστότοπο της έκθεσης στο www.domotecexpo.gr ή τη σελίδα της DOMOTEC στο Facebook στη διεύθυνση www.facebook.com/domotecexpo.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.