ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Ένας “ΚSenos” εμπιστεύεται τις λύσεις της!

Τα βελτιωμένα συστήματα της ΕΤΕΜ επιλέχθηκαν για τη λειτουργικότητα και την ποιότητα τους στην κατασκευή του Κτιρίου Γραφείων “KSenos (Ξένος)”. Ένα οικοδόμημα που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά στη Λεμεσό της Κύπρου.

Τα ορθογώνια ανοίγματα, ο μοναδικός χώρος πρασίνου, οι καμπύλες, η πανοραμική θέα στη θάλασσα και στην πόλη δημιουργούν ένα πολυχώρο γραφείων, λουσμένο κυριολεκτικά στο φως.

Το συγκρότημα “KSenos” ανήκει στην κατηγορία κτιρίων «Α», καθώς η κατασκευή του ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προτύπων ποιότητας και ενεργειακής απόδοσης.

Τα συστήματα που  θα χρησιμοποιηθούν στο έργο είναι το Ε45 (σύστημα θερμομονωτικών ανοιγόμενων παραθύρων), το νέο Ε49 (βάση κάγκελου), το Ε85 (σύστημα υαλοπετάσματος), σκιάδια Ε66 καθώς και VFS.

Η ΕΤΕΜ συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό του έργου, καθώς το κτίριο πλαισιώνεται με μια μεγάλη ποσότητα αλουμινίου και σκυροδέματος για να πετύχει ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Η κτιριακή δομή έχει πολλά καμπύλα σχήματα που συμπληρώνουν την απλή ορθογώνια παραλληλεπίπεδη μορφή του. Τα μεγάλα παράθυρα σαν κινούμενοι πίνακες δείχνουν τη διαρκή κυκλοφορία του δρόμου και γεννούν ένα ολοζώντανο περιβάλλον μέσα στην καρδιά του αστικού τοπίου της κυπριακής πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.