ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ENERGY LINE γίνεται ENERGY MARKETING!

Ο Μπεν γεννήθηκε την άνοιξη του 2007 για να συμβολίζει τη διαφοροποίηση και από τότε είναι η μασκότ της ENERGY LINE. Η καταξιωμένη στον χώρο του marketing εταιρεία, κλείνοντας τα 33 της χρόνια, με τον Μπεν να γίνεται αισίως 13, προχωρά σε αλλαγές!

Ο αξιαγάπητος Μπεν απέκτησε φτερά και η ENERGY LINE “πετάει” και γίνεται πλέον ENERGY MARKETING! Το κεντρικό μήνυμα της ανανεωμένης εταιρείας είναι το “Outbox Thinking”, με την ENERGY MARKETING να είναι πανέτοιμη να κάνει την υπέρβαση για τους συνεργάτες της.

ENERGY MARKETING: 7 λόγοι για να την επιλέξετε

  • Υψηλά αποτελέσματα
  • Ευρύ έργο & πελατολόγιο
  • Συνολική & άμεση υποστήριξη
  • Πλήρης ανθρώπινη οργάνωση & υποδομές
  • Χαρακτήρας
  • Value for money
  • Outbox thinking

Περισσότερα για τον Μπεν και την ENERGY MARKETING, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο νέο site της εταιρείας στη δ/νση: www.energymarketing.gr

“Outbox Thinking”

Think Outbox – σκέψη έξω από τα δεδομένα

Think Together – μαζί πιο δυνατοί…

Think Plenty – η καρποφορία της σκέψης…

Think Big – μπορείς να πετύχεις τα πάντα…

Think Happy – η επικοινωνία είναι ευτυχία…

Think different… διαφοροποίηση σημαίνει επιτυχία!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.