ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS: Κλειδαριές πολλαπλών κλειδωμάτων

Η DOMUS προσφέρει στον επαγγελματία μία ευρεία γκάμα επιλογών σε επίπεδο κλειδαριών πολλαπλών κλειδωμάτων.

Η DOMUS μία καταξιωμένη και με μεγάλη εμπειρία εταιρεία στον χώρο των εξαρτημάτων αλουμινίου διαθέτει μία ευρεία γκάμα επιλογών σε επίπεδο κλειδαριών πολλαπλών κλειδωμάτων.

Μαχαιρωτές 3 σημείων

Η κλειδαριά ασφαλείας μαχαιρωτή 3 σημείων έχει 3 κλειδαριές με μαχαιρωτές γλώσσες και μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ανοιγόμενο προφίλ αλουμινίου. Προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια διότι οι γλώσσες κλειδώματος «πέφτουν» 24  χιλ., μήκος αρκετό, ώστε να καλύπτουν με ασφάλεια και τα μεγαλύτερα διάκενα (φύλλου – κάσας) της πόρτας.

Επιπλέον και οι 3 γλώσσες είναι οι πιο στιβαρές της αγοράς.  Στην κεντρική κλειδαριά η άνω γλώσσα είναι ρυθμιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αριστερή. Υπερέχει σε ευκολία τοποθέτησης διότι η κάσα της κεντρικής κλειδαριάς είναι μόλις 17,3 χιλ. και αυτό επιτρέπει ελευθερία ρύθμισης στην τοποθέτηση. Το ύψος της κλειδαριάς είναι 2,25 μ. με δυνατότητα προσαρμογής. Το φινίρισμα του προσώπου και οι γλώσσες είναι χρώμιο.

Για περιοχές που έχουν υγρό κλίμα ή βρίσκονται κοντά σε θάλασσα διατίθεται και με Inox (AISI 304) πρόσοψη. Για το ελεύθερο άνοιγμα σε πόρτα με μεγάλη επισκεψιμότητα, διατίθεται και με μπίλια.

TOPGEAR 3 σημείων

Η κλειδαριά TOPGEAR 3 σημείων μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ανοιγόμενο προφίλ αλουμινίου Camera europea. Κλειδώνει με δύο πλήρεις περιστροφές στον κύλινδρο. Μέσω ενός συστήματος γραναζιών και οδοντωτών κανόνων ενεργοποιούνται οι τρεις γλώσσες, οι οποίες κλειδώνουν ταυτόχρονα πετυχαίνοντας σφικτό «βεντουζάρισμα» της πόρτας για τέλεια ηχομόνωση και στεγανότητα.

Το κλειστό σώμα της κεντρικής κλειδαριάς προστατεύει τη σωστή λειτουργία του μηχανισμού. Η άνω και η κάτω γλώσσα με το σχήμα σφήνας επιτυγχάνουν την απόλυτη στεγανότητα στην πόρτα, ενώ για τη μέγιστη ασφάλεια όλες οι γλώσσες εκτείνονται 21,4 χιλ.

Στην κεντρική κλειδαριά η άνω γλώσσα είναι ρυθμιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αριστερή. Υπερέχει σε ευκολία τοποθέτησης διότι η κάσα και των 3 κλειδωμάτων είναι μόλις 17,3 χιλ. και αυτό επιτρέπει ελευθερία ρύθμισης στην τοποθέτηση. Διαθέτει επιπλέον σύστημα ασφάλισης της κάτω γλώσσας της κεντρικής κλειδαριάς για μεγαλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία. Το ύψος της κλειδαριάς είναι 2,25 μ. με δυνατότητα προσαρμογής. Το φινίρισμα του προσώπου και οι γλώσσες είναι χρώμιο.

Για το ελεύθερο άνοιγμα σε πόρτα με μεγάλη επισκεψιμότητα, διατίθεται και με μπίλια.

Για προφίλ Eurogroove, διατίθεται και κλειδαριά TOPGEAR 3 σημείων με  πρόσωπο 16 χιλ.

TOPGEAR 5 σημείων

Η κλειδαριά TOPGEAR 5 σημείων μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ανοιγόμενο προφίλ αλουμινίου Camera Europea. Κλειδώνει με δύο πλήρεις περιστροφές στον κύλινδρο. Αποτελείται από την κεντρική κλειδαριά και έναν συνδυασμό από «ρόλλερ» και μανιτάρια για ρύθμιση και ασφάλεια της πόρτας.

Η δύναμη στα σημεία κλειδώματος μεγιστοποιείται μέσω του συστήματος χαλύβδινων γραναζιών και οδοντωτών κανόνων. Λόγω των πολλών σημείων κλειδώματος προσφέρει αυξημένη ηχομόνωση, θερμομόνωση και «βεντουζάρισμα» της πόρτας.

Το κλειστό σώμα της κεντρικής κλειδαριάς προστατεύει τη σωστή λειτουργία του μηχανισμού. Η κάτω γλώσσα της κεντρικής κλειδαριάς είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις και σε όγκο από αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς και εκτείνεται 21,4 χιλ. Στην κεντρική κλειδαριά η άνω γλώσσα είναι ρυθμιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αριστερή.

Υπερέχει σε ευκολία τοποθέτησης διότι η κάσα της κεντρικής κλειδαριάς είναι μόλις 17,3 χιλ. και αυτό επιτρέπει ελευθερία ρύθμισης στην τοποθέτηση. Η ομαλή λειτουργία κατά το κλείδωμα καθιστά την κίνηση της κλειδαριάς αθόρυβη. Το ύψος της κλειδαριάς είναι 2,25 μ. με δυνατότητα προσαρμογής. Το φινίρισμα του προσώπου και οι γλώσσες είναι χρώμιο.

Για το ελεύθερο άνοιγμα σε πόρτα με μεγάλη επισκεψιμότητα, διατίθεται και με μπίλια.

Για προφίλ Eurogroove, διατίθεται και κλειδαριά TOPGEAR 5 σημείων με 16 χιλ. πρόσωπο.

Χυτό αντίκρισμα

Το χυτό ρυθμιζόμενο αντίκρισμα με στιβαρή κατασκευή έχει κατάλληλο σχεδιασμό σώματος για λειτουργία με κλειδαριές με κάτω ίσια γλώσσα και μαχαιρωτή. Διαθέτει καλαίσθητα σχεδιασμένο πλαστικό καπάκι για την κάλυψη της τρύπας που κλειδώνει η κάτω γλώσσα της κλειδαριάς.

Η δυνατότητα για συγκράτηση του αντικρίσματος με πεταλούδες προς αποφυγή τρυπήματος του προφίλ και η επιλογή της ρύθμισης της θέσης δεξιά – αριστερά, κάνουν εύκολη την τοποθέτηση. Το αντίκρισμα συγκρατείται και με κεντρική βίδα για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα. Διατίθεται σε φινίρισμα χρωμίου. Προτείνεται για χρήση με κλειδαριές ασφαλείας πολλαπλών κλειδωμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.