ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

IDECO Royal 22 Plus & Titanium: Αξιόπιστες λύσεις με απεριόριστη αντοχή!

Η IDECO μία εκ των πρωτοπόρων στον χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων, συνεχίζει να καινοτομεί με αξιόπιστες λύσεις υψηλής ποιότητας.

Η IDECO μία εκ των πρωτοπόρων στον χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων, συνεχίζει να καινοτομεί με αξιόπιστες λύσεις υψηλής ποιότητας που είναι σχεδιασμένες να διευκολύνουν το έργο του επαγγελματία κατασκευαστή κουφωμάτων και να αναβαθμίζουν τη διαβίωση του τελικού χρήστη. Δύο δημοφιλή προϊόντα της παρουσιάζουμε παρακάτω.

ROYAL 22 PLUS: Πατενταρισμένο σύστημα πλισέ σήτας

Η δυναμική εταιρεία έχει αναπτύξει τη δική της τεχνολογία στο σύστημα ROYAL, το οποίο ήρθε να δώσει οριστική λύση στο μόνιμο πρόβλημα κοπής των κορδονιών στα αντικωνωπικά συστήματα πιέτας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία δίνει στο καινοτόμο σύστημα απεριόριστη αντοχή στον χρόνο και αυξάνει τη μακροζωία του σε εντυπωσιακό βαθμό, προσδίδοντας αναβαθμισμένη αξία που το ξεχωρίζει.

Η νέα ROYAL 22 PLUS είναι ένα πατενταρισμένο σύστημα με πλισέ πανί. Μπορεί να τοποθετηθεί ως μονόφυλλη πλάγια, δίφυλλη κεντρική ή μονόφυλλη αμφίπλευρη.

Διαθέτει καινοτόμο σύστημα καθαρισμού του κάτω οδηγού ολίσθησης για κορυφαία αντοχή στη μακρόχρονια χρήση. Γενικότερα ο σχεδιασμός είναι προσανατολισμένος ώστε να μεγιστοποιεί την αντοχή του προϊόντος. Το πλάτος (π.χ. 2.100 χιλ.) της σήτας μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το ύψος (π.χ. 1.900 χιλ.)

Ευρωπαϊκή πατέντα EP 2759673
DE, NL, ES, CR, HU, UK, SK, RO, FR, SR, IT

Εκκρεμούν επιπρόσθετες πατέντες σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά

TITANIUM: Συρόμενο σύστημα σήτας με ίσιο πανί

Η νέα πρόταση της IDECO στα αντικωνωπικά συστήματα έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη και να προσφέρει έναν ήσυχο και ήρεμο ύπνο. Πρόκειται για άλλο ένα καινοτόμο προϊόν της δυναμικής εταιρείας παραγωγής σητών που συνδυάζει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά για τα οποία είναι γνωστή.

Η νέα TITANIUM διαθέτει ατσάλινο έλασμα με ειδική αντισκωριακή γαλβανική επίστρωση TEFLON που σε περιβάλλον υγρασίας δημιουργεί ισχυρή ανθεκτικότητα στη διάβρωση (σύγχρονη εφαρμογή στα αμαξώματα αυτοκινήτων).

Το σύστημα προσφέρει γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση με ακίδες συγκράτησης. Το δε πανί της σήτας TITANIUM είναι από διαφανές FIBERGLASS με μεγάλη διαύγεια, το οποίο ξετυλίγεται καθ’ όλο το μήκος της σε ευθεία γραμμή. Η TITANIUM διαθέτει ακίδα αγκύρωσης στο πάνω και κάτω μέρος του οδηγού συγκράτησης, καθώς και κάτω καδένα με πλήρη κλειστή δομή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.