ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το roadshow της ALUMIL στην Κύπρο

ALUMIL_Roadshow Cyprus_main photo

Στις 8 Ιουλίου έλαβε χώρα στη Λευκωσία το εφ’ όλης της ύλης roadshow της ALUMIL. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Γεώργος Μυλωνάς και στελέχη της ALUMIL παρουσίασαν όλα τα νέα καινοτόμα συστήματα που αναπτύχθηκαν το τελευταίο διάστημα, σηματοδοτώντας την ανανέωση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της εταιρείας. Τόσο η προσέλευση των κατασκευαστών, όσο και των αρχιτεκτόνων ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που αν μη τι άλλο υποδεικνύει το αυξημένο ενδιαφέρον για τα πρωτοποριακά προϊόντα της ALUMIL.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εγκαταστάθηκε έκθεση με δείγματα φυσικών διαστάσεων καθώς και τομών των προηγμένων συστημάτων SUPREME S700, SUPREME S650, SUPREME S77 και SMARTIA M14600, τα οποία κατά γενική ομολογία εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν πόρτες της INTERNO Doors by ALUMIL και συγκεκριμένα η Exclusive 300 και η πόρτα εισόδου SMART. Το κλίμα ήταν πολύ θετικό και οι Κύπριοι κατασκευαστές και αρχιτέκτονες είχαν την ευκαιρία να λύσουν τυχόν απορίες και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από την ευρύτατη προϊοντική γκάμα της εταιρείας. Τέλος, παρουσιάστηκαν επιτυχημένα έργα διεθνούς εμβέλειας, στα οποία χρησιμοποιήθηκαν τα προηγμένα αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL.

Ο κατασκευαστικός κλάδος της Κύπρου βρίσκεται σε εγρήγορση αναζητώντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης. Η ALUMIL αποτελεί αρωγός αυτής της προσπάθειας, μέσω της προσφοράς καινοτόμων συστημάτων που ενσωματώνουν την 30ετή εμπειρία της σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

ALUMIL_Roadshow Cyprus_2

ALUMIL_Roadshow Cyprus_3

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.