ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Ξενάγηση συνεργατών του εξωτερικού στις εγκαταστάσεις του Κιλκίς

Τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ELVIAL στο Κιλκίς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι συνεργάτες του εξωτερικού

Μια ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη πολυπληθούς ομάδας συνεργατών έγινε στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της ELVIAL στο Κιλκίς. Αυτή τη φορά η επίσκεψη αφορούσε συνεργάτες από το εξωτερικό, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά μεν την ποιότητα και την κατασκευή των αρχιτεκτονικών συστημάτων της ELVIAL αλλά οι περισσότεροι ποτέ δεν είχαν επισκεφθεί τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Έτσι λοιπόν η ELVIAL πιστή πάντα στις αρχές της για την πλήρη υποστήριξη των συνεργατών της, δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα ενημέρωσης μιας διήμερης φιλοξενίας που περιελάβανε ξενάγηση κατά ομάδες σε όλους τους χώρους παραγωγής και των εγκαταστάσεων γενικότερα.

Οι συνεργάτες της ELVIAL παρακολούθησαν παρουσιάσεις για τεχνικές λεπτομέρειες των σχεδιαστικών προδιαγραφών των συστημάτων της ελληνικής εταιρείας

Στον χώρο συναντήσεων και παρουσιάσεων, αφού ξεναγήθηκαν στα εκθέματα των νέων κυρίως συστημάτων, παρακολούθησαν παρουσιάσεις για τεχνικές λεπτομέρειες των σχεδιαστικών προδιαγραφών των συστημάτων από το R&D, ενημερώθηκαν για τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας και κατέθεσαν τις εμπειρίες και τις απόψεις τους. Τέλος στο training center της ELVIAL παρακολούθησαν τις τεχνικές κατασκευής των συστημάτων και εξειδικευμένων κατασκευών από το τεχνικό προσωπικό.

Η φιλοξενία περιελάμβανε διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ στα γεύματα και τη βραδιά που ακολούθησαν, όλοι μαζί απόλαυσαν μια ιδιαίτερα φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Το ραντεβού ανανεώθηκε, γιατί όπως όλοι διαπίστωσαν, οι επενδύσεις που ολοκληρώθηκαν αλλά και αυτές που πρόκειται να ολοκληρωθούν ή σχεδιάζονται να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, δημιουργούν μια εικόνα διαρκούς προόδου και αλλαγής δεδομένων για την ελληνική βιομηχανία αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.